Op zoek naar een Silvana Support kussen met scherpe prijs?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Silvana Support kussens


Silvana Support kussens

Silvana

Al sinds 1983 ontwikkelt Silvana producten op het gebied van slapen. Silvana is een merk dat voortdurend blijft streven naar perfectie, hierbij passen zij de nieuwste technologieën toe. Zo blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Het resultaat hiervan is een breed assortiment van hoogwaardige producten.

Silvana Support

De Silvana Support kussens zijn al 30 jaar de beste nek ondersteunende hoofdkussens. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Gemaakt van de beste combinaties van materialen en in detail uitgedacht. De bovenvakken zijn in verschillende hardheden gevuld, speciaal afgemeten voor de perfecte positie van het hoofd in de verschillende lighoudingen. Voorzien van een neksteun voor extra ondersteuning van de nekspieren. De Silvana Support kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen verschillen in hardheid van elkaar, van extra zacht tot extra hard. Voor de extra lange mensen onder ons heeft Silvana een extra small model van de Silvana Support kussens, zo blijft er meer ruimte over in bed. Silvana Support is er voor iedereen!