Op zoek naar een smalle kledingkast?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Smalle kledingkasten

Smalle kledingkasten

Smalle kledingkast 

Bent u specifiek op zoek naar een smalle kledingkast? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u diverse smalle kledingkasten. Bij smalle kledingkasten moet u denken aan breedtes van 160 centimeter. Deze smalle kledingkasten hebben veel voordelen. Zo passen ze in elke hoek van uw (slaap)kamer en nemen ze weinig ruimte in. Smalle kledingkasten zijn te bestellen in verschillende kleurcombinaties. 

Smalle kledingkast met spiegel

Smalle kledingkasten zijn onder andere verkrijgbaar met spiegel. Een spiegel ziet er prachtig uit. Bovendien voegt het een extra functie toe aan uw kast. Een spiegel maakt de kast bijzonder geschikt voor op uw slaapkamer, aangezien u dan uw kleding kunt passen. Ontzettend handig dus!

Hoge smalle kledingkast 

Smalle kledingkasten zijn ook verkrijgbaar in hoge varianten. Hoge varianten zijn vaak 235 centimeter hoog. Door een hoge smalle kledingkast te bestellen neemt u weinig vloeroppervlak in beslag, terwijl er toch veel opbergruimte overblijft. Dat is handig en efficiënt!