De AVEK Noflik boxspring, bekijk online en kom proefliggen.

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

AVEK Noflik boxspring

Boxspring AVEK Noflik 

De AVEK Noflik boxspring is een boxspring van hoogwaardige kwaliteit, deze boxspring heeft een matras met een 7-slags pocketvering mét bandstaal. Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. De Noflik boxspring is ontworpen door ontwerper Hans Daalder die zich liet inspireren door de ruimte, rust en schoonheid van het Friese landschap. 

De Avek Noflik in detail

Het resultaat is de Avek Noflik boxspring met subtiele details, zoals de bies rondom en stoere RVS accenten. De Avek Noflik boxspring kenmerkt zich niet alleen door zijn bijzondere vormgeving, maar vooral door zijn uitermate comfortabele eigenschappen en weldadigheid voor uw lichaam. De Avek Noflik boxspring ventileert optimaal dat resulteert in een aangenaam en gezond bedklimaat. Door de drie zorgvuldig op elkaar afgestemde comfortlagen (boxspring, matras en topmatras), die bestaan uit streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen, biedt deze boxspring een gebalanceerde en duurzame ondersteuning. De Noflik boxspring van AVEK is een boxspring die u helemaal zelf kunt samenstellen. Met een aanbod van maar liefst 30 verschillende comfortcombinaties, drie verschillende hoofdborden, verschillende poten, een voetbord, vele accessoires en een keuze uit zeer veel verschillende stofgroepen heeft u bij de AVEK boxspring Noflik veel keuze mogelijkheden waardoor u jarenlang kunt genieten van een optimale ondersteuning en weldadig slaapcomfort.

Avek Noflik boxspring

De Avek Noflik is het meest luxe model van Avek. U ervaart op deze boxspring optimale ondersteuning, diverse topper comforts en een geweldige kwaliteit. Deze boxspring is leverbaar in vele verschillende stoffen, formaten en met verschillende hoofdborden. Bij de topper kunt u kiezen uit koudschuim, natuurlatex, en een pockettopper.