Op zoek naar Silvana Textiel?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Silvana textiel

Silvana textiel

Silvana

Al sinds 1983 ontwikkelt Silvana producten op het gebied van slapen. Silvana is een merk dat voortdurend blijft streven naar perfectie, hierbij passen zij de nieuwste technologieën toe. Zo blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Het resultaat hiervan is een breed assortiment van hoogwaardige producten.

Silvana Temprite dekbedden

Silvana Temprite dekbedden zijn vervaardigd door gebruik te maken van de nieuwste technologieën die ontwikkeld zijn door astronauten, het zogenaamde Outlast® textiel. Deze dekbedden zorgen voor een perfecte warmteregulatie. Wanneer er te veel warmte geproduceerd wordt neemt het dekbed dit op en geeft dit weer af wanneer dat nodig is. Zo kunt u slapen in een optimaal slaapklimaat. Silvana Temprite vermindert oververhitting en transpiratie, warmteafgifte wordt individueel afgestemd per persoon, past zich aan aan de warmte behoefte van de slaper en zorgt voor een rustigere slaap. De Silvana Temprite dekbedden zijn dé dekbedden met Climate Control.