Hypnos matrassen, de complete Affinity collectie

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Hypnos matrassen

Hypnos matrassen

Hypnos matrassen

'' Hypnos the most comfortable beds in the world''. 

Hypnos maakt gebruik van de mooiste natuurlijke en duurzame materialen, zoals traditionele wol van het schaap, maar ook luxere natuurlijke materialen zoals cashmere, alpaca, paardenhaar en zijde. Het voordeel van deze natuurlijke materialen is dat deze een lange levensduur hebben, super vochtregulerend zijn. Door deze eigenschappen heeft een natuurlijk matras een comfortabel slaapklimaat, waarbij de natuurlijke materialen bijdragen aan het actief reguleren van de lichaamstemperatuur. 

Een Hypnos matras is een van de mooiste matrassen binnen onze collectie. Dit komt door de rand tot rand vering van de matrassen in combinatie met de natuurlijke afdekkingslagen die superieur ventileren. Als een van de weinige matras leveranciers geven zijn 10 jaar volledige garantie, dit bevestigt het vakmanschap en duurzaamheid waarmee Hypnos zijn matrassen maakt.