Auping Evolve matras kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
 • Shop
 • Auping evolve matrassen

Auping evolve matrassen

Auping Evolve matras samenstellen

Op zoek naar een Auping Evolve matras? Bent u op zoek naar een nieuw matras? Is uw huidige matras toe aan vervanging en bent u op zoek naar een perfect ingemeten Auping matras? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten Auping matrassen die wij perfect voor u in kunnen meten. Als u op zoek bent naar een Auping Evolve matras bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Bent u benieuwd of een Auping Evolve matras geschikt is voor uw nachtrust? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u persoonlijk advies op maat te geven. Slaapspecialist van der Schuit is een officiële Auping dealer die precies op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen. Bent u benieuwd of een Auping Evolve matras iets voor u is? Wij verwelkomen uw graag in onze showroom! 

Auping Evolve matras bij Slaapspecialist van der Schuit

Direct online uw Auping Evolve matras kopen? Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Uit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen weten vele klanten ons te vinden en zij ervaren tegenwoordig het comfort van de Auping matrassen van Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Wij bieden u een groot assortiment aan. Wij hebben alles voor uw nachtrust in huis. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens, boxsprings en nachtkastjes. Onze experts bieden u deskundig advies aan en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of breng een bezoek aan onze winkel. Wij zien uw bestelling voor een Auping Evolve matras graag tegemoet. U kunt uw bestelling gemakkelijk via onze website plaatsen of uw wensen aan onze medewerkers kenbaar maken. 

Ervaar de Auping Evolve matras in onze winkel!

Wilt u meer weten over de voordelen van een Auping Evolve matras? Wij vertellen u daar graag meer over. Het Auping Evolve matras is het allereerste matras dat volledig circulair is en dus tegelijk erg goed is voor het milieu. Dit matras heeft een perfect ventileer systeem en een wat zachter lig comfort. Het matras is voorzien van een speciale comfort laag van gebreid polyester. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar uw lichaam. De 3-zone pocketveren kern zorgt voor de juiste ondersteuning bij schouders, taille en heupen.

Auping Evolve bodytypes

Het Auping Evolves matras is voorzien van de 4 verschillende bodytypes. Dit zijn de 4 verschillende soorten bodytypes:

 • -Bodytype X
  • Bij dit bodytype zijn de schouders en heupen duidelijk breder dan dat de taille is
 • -Bodytype I
  • Bij dit bodytype zijn de schouders, taille en heupen vrijwel even breed
 • -Bodytype A
  • Bij dit bodytype zijn de heupen breder dan de taille en de schouders
 • -Bodytype Y
  • Bij dit bodytype zijn de schouders breder dan dat de taille en heupen zijn

Naast de verschillende bodytypes is het matras ook nog leverbaar in 4 verschillende hardheden, de soft, medium, firm en extra firm. Op deze manier is er altijd een matras dat perfect bij u past. In de video hieronder worden de bodytypes nog even kort en duidelijk uitgelegd: