Op zoek naar industriële kledingkasten?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Industriële kledingkasten

Industriële kledingkasten

Industriële kledingkasten

Bent u op zoek naar een kledingkast met een industriële uitstraling? Bij Slaapspecialist vindt u een groeiend assortiment aan industriële kledingkasten. Deze kledingkasten onderscheiden zich door het gebruik van metaalachtige kleuren en hout. Industriële kledingkasten zijn prachtig om te zien, dankzij de samensmelting van verschillende materialen en kleuren. Een industriële is dus zeker niet saai! Onze industriële kledingkasten zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en verschillende merken. Neem bijvoorbeeld het merk Rauch dat prachtige industriële kledingkasten ontwerpt! Het mooie is dat een industriële kledingkast helemaal niet duur hoeft te zijn: vanaf 369 euro kunt heeft u een industriële kledingkast in huis.

Kledingkast industrieel metaal

Wilt u een kledingkast met een industriële, metalen uitstraling? Dat is mogelijk! Neem bijvoorbeeld de zweefdeurkast Synchrono, die verkrijgbaar is in metaalkleurige uitvoeringen. Ook andere kasten zijn te bestellen met een prachtige greeplijsten in de kleuren chroom en aluminium. Dit metaal geeft uw kast een industriële look!

Kledingkast industrieel hout

De meeste industriële kasten zijn gemaakt van industrieel hout. Dit is hout met een natuurlijke uitstraling. Dat betekent dat het hout de natuurlijke kenmerken, zoals strepen, scheuren en dergelijke behoudt. Dat ziet er prachtig industrieel uit.