Een hoog laag bed kopen van kwaliteit?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Hoog Laag Bedden

Hoog laag bedden

Zoals de naam het al zegt is een hoog laag bed verstelbaar in hoogte. Dit kan elektrisch, hydraulisch of mechanisch. Een groot voordeel van een hoog laag bed is dat u gemakkelijk uit bed komt en het bed in de juiste positie versteld kan worden voor zorg op de juiste werkhoogte. Dit maakt zorg een stuk minder zwaar voor de verzorgende en is ergonomisch verantwoord. 

Je hebt hoog laag bedden of boxsprings in verschillende uitvoeringen en met diverse functies. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een hoog laag bed met extra valbescherming of een bedpagegaai om nog makkelijker uit bed te komen. De meeste hoog laag bedden zijn voorzien van een elektrische bodem, waardoor de ligging gemakkelijk naar eigen keuze gecontroleerd kan worden. Een elektrisch hoog laag bed met een anti-trendelenburg functie zorgt ervoor dat de benen lager liggen dan het hoofd, waardoor de bloedsomloop verbeterd in de benen. Een hoog laag bed kan voorzien worden van een breed scala aan handige functies en kan ook als een thuiszorg bed ingezet worden.

Bij ons in de showroom kunt u proefliggen om het hoog laag bed te testen. Daarnaast kunnen wij bij Slaapspecialist van der Schuit een aansluitend advies geven. Wilt u het product gewoon online bestellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Op onze website kunt u hoog laag bedden precies samenstellen zoals u dat wilt. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen!