Kledingkasten 200 cm breed | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 200 cm breed

Kledingkasten 200 cm breed

Kledingkasten 200 cm breed

Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij kledingkasten aan van allerlei verschillende formaten. Een van de meest ideale formaten die wij aanbieden zijn kledingkasten van 200 centimeter breed. Een kledingkast van 200 centimeter breed past bijna in elke slaapkamer en biedt toch genoeg opbergruimte. Het is dus een zeer toegankelijke kledingkast. Wij hebben een ruim assortiment van kasten in dit formaat. De kasten zijn van goede merken, zoals Nolte en Rauch. 

Ieder persoon is anders en heeft zijn of haar eigen persoonlijke voorkeuren. Op onze website kan elke kledingkast van 200 cm breed volledig samengesteld worden zoals u dat wilt. U kunt de kleuren, hoogte, handgrepen en nog veel meer kiezen. In onze winkel kunnen we de kledingkast met behulp van de computer samenstellen en direct aan u tonen. 

Kledingkast 200 breed zwart

Wilt u graag een zwarte kast van 200 centimeter breed? Kijk dan vooral op deze pagina! Vrijwel elke kast van 200 centimeter breed is verkrijgbaar in de kleur zwart. Bovendien kunt u vaak ook nog kiezen welk onderdeel u in de kleur zwart wilt. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen de romp in de kleur zwart te bestellen. Op deze manier kunt u accenten toevoegen aan uw kast. 

Kledingkast 200 breed wit

De 200 centimeter brede kasten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Ook de kleur wit is een optie. Wit is een prachtige frisse kleur die met veel andere kleuren te combineren is. Wilt u een kast die volledig wit is? Of gaat u voor een kast die een witte front en een houten romp heeft? Het is allemaal mogelijk! U kunt zelf uw 200 centimeter brede witte kast samenstellen. 

Schuifdeurkast 2 meter breed

Onze 2 meter brede kasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is het mogelijk om deze kasten voorzien van schuifdeuren te bestellen. Schuifdeuren worden overigens ook wel zweefdeuren genoemd, omdat ze soepel en geluidloos open zweven. 

Draaideurkast 2 meter breed

De kasten van 2 meter breed zijn te bestellen in uitvoeringen met draaideuren. Draaideuren zijn eenvoudig en stevig. Een goede keuze dus! Onze kasten van 2 meter verschillende van elkaar, waardoor sommige kasten 3 draaideuren hebben en andere 4 of meer.