Auping Criade boxspring | Auping Criade boxsprings kopen

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Criade boxspring

Auping Criade boxspring

De Auping Criade boxspring is een Auping bed verfijnd waar voor detail veel aandacht is besteed. Het stalen frame zorgt voor een stevige basis, terwijl de verfijnde poten zorgen voor een luchtige uitstraling. Bij de Auping Criade boxspring is er keuze uit 3 soorten boxspringmatrassen, 4 soorten hardheden, 4 hoofdborden, 3 voetborden, 89 verschillende stoffen en 10 verschillende frame kleuren. Nu tijdelijk ook herfstvoordeel! Gebruik de kortingscode: herfstvoordeel10

Opbouw Auping Criade boxspring

De Criade boxspring is Auping bed die bestaat uit spiraalbodem en pocketveren. De spiraalbodem is voor 80 procent open wat zorgt voor een goede ventilatie. De pocketveren zorgen voor goede ondersteuning waardoor u makkelijk kunt draaien. De uitvoeringen van de tweepersoonsboxspring zijn: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang. Bij de eenpersoonsboxspring is er keuze uit breedte 80, 90, 100 of 120 cm breed en uit dezelfde lengtes.

Boxspringmatrassen van Auping Criade boxspring 

Bij het Auping bed Criade boxspring is er keuzen uit 3 soorten boxspringmatrassen. De Comfort, Deluxe en Prestige, bij boxspring komt altijd een topper gepaard. De toppers worden in de volgende alinea behandelt. De Boxspring matrassen hebben de hoge Auping eigenschappen waaronder ventilatie, ondersteuning, hebben een fixeersysteem en keuze voor bijpassende bies. 

De Comfort heeft een hoogte van 18cm, Deluxe 21 cm en Prestige 23 cm. Het Deluxe boxspringmatras is opgebouwd uit 5 verschillende zones, waar een van de zones een extra zachte en flexibele schouder zone is. Deze zone zorgt ervoor dat er minder druk is op uw schouder, wat voor een ontspannener nachtrust zorgt. Voor gelijkmatige ondersteuning en soepele overgang van zones is speciale drukverdeler toegevoegd. Het Prestige boxspring matras is ook opgebouwd uit 5 zones, naast de schouderzone heeft dit boxspring echter nog een extra heupzone, een dikkere drukverdeling en hoge veren voor nog betere ondersteuning.  

Toppers van Auping Criade boxspring 

Zoals eerder vermeld is er keuze uit 5 toppers. De Comfort, Deluxe, Prestige Rich, Prestige Natural en Prestige Visco. Ze hebben alle 3 volledige garantie voor 3 jaar. De comfort topper van Auping is ventileren met een medium zacht gevoel. De Deluxe topper van Auping is ook ventileren, maar heeft een zacht liggevoel. Verder is bij de Deluxe de bovenkant gemaakt van Tencel.

De  Prestige topper is de meest luxe topper van Auping.  Comfort, superieure veerkracht en vochtregulatie zijn onder andere eigenschappen waar de Topper Prestige zich op onderscheidt. Er zijn 3 varianten van Prestige: Rich, Natural en Visco. Rich heeft een zacht liggend gevoel, dit komt doordat er in de topper een zachter Latex Pura type wordt gebruikt. Natural heeft een steviger liggevoel doordat er een hardere Latex Pura-soort in de topper is verwerkt. Visco gebruikt geen latex, maar gebruikt Visco en polyether. Dit geeft een stabiel liggevoel.

Hoofdborden en voetborden voor Auping Criade boxspring

U heeft de keuze uit 4 varianten van hoofdborden en 3 voetborden. De hoofdborden en voetborden van Auping zijn allemaal met de hand gestoffeerd. Ze worden rondom gestoffeerd waardoor ze midden in de slaapkamer zijn te zetten.

Verstelbaarheid van Auping Criade boxspring

Bij de boxspring Original van Auping kunt u elektrische verstelbaarheid kiezen. Bij elektrische verstelbaarheid is er keuze uit 3 opties: alleen het rugdeel verstelbaar (1 motor) , het rugdeel en het voeteneind ( 2 motoren) of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun (3 motoren). 

Stoffen voor de Auping Criade boxspring

Met het Auping bed Criade boxspring is er keuze uit 89 verschillende stoffen. Deze 89 stoffen zijn onderverdeeld in 3 verschillende stofgroepen: stofgroepen A, B en C. . Stofgroep A is een basisstof met unieke kleuren en subtiele kleuren. Dit zijn meestal polyester stoffen. De stofgroep B is samengesteld uit stoffen met speciale structuren, waaronder wol, katoen en polyester. Stofgroep C is de stof van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat. De stoffen uit groep C zijn duurzaam en van wol gemaakt.

Vragen

Heeft u vragen over de Criade boxspring, Auping bedden of andere vragen dan kunt u ten alle tijden een afspraak maken, een offerte aanvragen, chatten en bellen. Vanaf kerst kunt u in onze showroom de Criade boxsprings van Auping bekijken en uitproberen.

Auping Criade boxspring kopen

Op zoek naar een Auping Criade boxspring? Bent u op zoek naar een nieuw bed? Bent u op zoek naar een nieuw Auping bed dat u naar uw eigen wensen kunt samenstellen? Voor een Auping Criade boxspring bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten boxspring bedden. Bent u op zoek naar een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed? Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u het allemaal. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u vandaag de dag uw hart ophalen aan vele prachtig boxspring bedden. Voor een uniek samengestelde Auping Criade boxspring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Ervaar de Auping Criade boxspring: de kenmerken

De Auping Criade boxspring is een populair product van het Nederlandse beddenmerk Auping. Deze boxspring onderscheidt zich van andere boxsprings door zijn strakke en eigentijdse design. Het frame van de Auping Criade boxspring is gemaakt van hoogwaardig staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en warm rood. De combinatie van staal en hout geeft de boxspring een moderne uitstraling, die past bij diverse interieurstijlen. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres om al deze boxspring bedden te vergelijken met elkaar. In onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen kunt u uw hart ophalen bij onze prachtige Auping Criade boxspring bedden. In onze showroom ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten en al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet bed systeem.

Auping Criade boxspring van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is de boxspings-specialist waar u naar op zoek bent. Een Auping Criade boxspring bed koopt u niet iedere dag en wij begrijpen dat het samenstellen van een Auping boxspring daarom lastig kan zijn. Wij vertellen u dan ook graag meer over de kenmerken van de Auping Criade boxspring. Net als bij de Auping Original boxspring is de Criade boxspring opgebouwd uit verschillende lagen, waaronder een spiraalbodem, pocketveringmatras en een topper. Deze lagen bieden een optimale ondersteuning van het lichaam en een goede ventilatie. Ook bij de Auping Criade boxspring zijn er verschillende opties beschikbaar voor de pocketveringmatras en topper, zodat de boxspring volledig afgestemd kan worden op de persoonlijke slaapwensen. Een ander voordeel van de Auping Criade boxspring is dat het frame eenvoudig te reinigen is. Dankzij de afwerking met poedercoating is het frame krasbestendig en kan het gemakkelijk worden schoongemaakt. Bovendien hecht Auping veel waarde aan duurzaamheid en zijn de gebruikte materialen zoveel mogelijk recyclebaar.

Meer weten over een Auping Criade boxspring?

Kortom, de Auping Criade boxspring is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een modern en eigentijds bed. Met het strakke design, de verschillende kleuren en de persoonlijke opties voor de matras en topper, is de boxspring volledig aan te passen aan de individuele wensen en slaapbehoeften van de klant. Niet voor niets is de Auping Criade boxspring een hardloper in onze winkel! Wij zien uw bestelling graag tegemoet.