Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Boxsprings

Een boxspring aanschaffen

.

Een Boxspring van Slaapspecialist van der Schuit

Boxsprings worden steeds populairder. Een boxspring staat voor comfort en kan worden samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een boxspring is vaak opgebouwd uit de boxspring zelf, een matras en een topmatras. Dit zorgt voor optimaal comfort. Slaapspecialist van der Schuit is dé boxspringspecialist. In ons ruime assortiment zijn veel verschillende boxsprings te vinden. Dit assortiment kunt u vinden op onze website en in onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Slaapspecialist van der Schuit is dealer van verschillende beddenmerken. Zo zijn wij dealer van Avek boxsprings, een Nederlands beddenmerk dat al sinds 1927 in een eigen fabriek in Friesland op vakkundige wijze boxsprings maakt van topkwaliteit. Ook verkopen wij boxsprings van M-Line, een beddenmerk dat wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten. Ook de boxsprings van Eastborn vindt u in ons assortiment. Ook dit merk produceert al meer dan 50 jaar boxsprings van topkwaliteit in een eigen fabriek in Vroomshoop. Tot slot vindt u bij ons de boxsprings van Altijd Goed Slapen, specialist op het gebied van slaapcomfort.

U kunt op onze website terecht voor informatie over onze verschillende boxsprings. Hier kunt u ook uw persoonlijke, op maat gemaakte boxspring samenstellen. Maar een boxspring koopt u natuurlijk niet dagelijks. Iedere persoon heeft zo zijn eigen slaapwensen. Een bed is iets heel persoonlijks. Daarom helpen onze boxspring-experts u graag met het kiezen uit de vele opties. Aan de hand van bijvoorbeeld uw favoriete slaaphouding en uw ideale slaaptemperatuur geven ze u een persoonlijk advies. Dit advies helpt u om de ideale boxspring samen te stellen die aansluit op al uw slaapwensen.

Bij Slaapspecialist van der Schuit zien we het als onze missie om u het beste product te bieden voor de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom is ons hele assortiment samengesteld vanuit het principe 'de beste prijs-kwaliteitsverhouding'. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd een boxspring koopt voor de beste prijs. Naast de beste prijs-kwaliteit verhouding vinden wij ook de beste service heel belangrijk. Onze service omvat een persoonlijk advies en het gratis bezorgen en monteren van uw boxspring. Maar waar het dan vaak ophoudt bij andere beddenwinkels, gaan wij verder. Het kan namelijk altijd voorkomen dat uw nieuwe boxspring toch niet zo lekker slaapt als u had gehoopt. Of dat een product dat u gekocht heeft eerder slijtage vertoont dan u had verwacht. Ook dan, als u uw aankoop al heeft gedaan, staan wij voor u klaar. Het is onze missie om al onze klanten gelukkig te maken - en te houden. Laat het ons daarom weten wanneer u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Dan zorgen wij voor een oplossing, zodat u weer naar volle tevredenheid van uw aankoop kunt genieten.

Wij zien u graag bij Slaapspecialist van der Schuit!

Boxspring

Boxspring

Een boxspring is een van de meest populaire bed types van dit moment! De reden voor de populariteit van de boxspring, is logisch. Zo kunt u redelijk eenvoudig een boxspring geheel naar eigen inzicht samenstellen. Eenvoudig kunt u het ligcomfort van uw boxspring bepalen, de kleur van uw boxspring, het hoofdbord van uw boxspring, de pootjes van uw boxspring en natuurlijk kunt u ook de maat van uw nieuwe boxspring bepalen.
Het samenstellen van uw nieuwe boxspring kunt u eenvoudig op onze website doen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Geldermalsen, voor een adviesgesprek met een van onze boxspring specialisten, zij helpen u graag en met het nodige advies creëren wij samen uw nieuwe boxspring!

Boxspring kopen

Een boxspring kopen is niet een dagelijkse bezigheid, wij realiseren ons dat zeer goed! Wij willen u graag een goed advies geven bij het kopen van een boxspring. Een boxspring kopen, kunt u bij ons online doen, maar u kunt er ook voor kiezen om naar onze showroom te komen en daar een boxspring te kopen met advies!

Boxspring bed

Een boxspring bed, is een complete boxspringset die in zijn geheel kan dienen als een bed. Een boxspring bed, is vaak leverbaar in vele verschillende soorten en typen. Kom naar onze showroom en wij geven een goed advies voor het juiste boxspring bed.

Boxspring merken

Slaapspecialist van der Schuit, biedt een ruime keuze in boxspring merken. Er zijn flink wat boxspring merken, wij hebben voor de volgende boxspring merken gekozen: AVEK boxsprings, Eastborn Boxsprings, Grandeur boxsprings, Jensen boxsprings, M line boxsprings en verschillende "eigen merk" boxsprings.