Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

AVEK matrassen

AVEK matrassen

AVEK matrassen

Avek matrassen worden op een traditionele ambachtelijke manier en voor een groot gedeelte met de hand gemaakt in hun eigen fabriek te Friesland. De materialen die in de matrassen van AVEK gebruikt worden zijn een combinatie van oude en nieuwe. Zo kunt u zuivere scheerwol in de tijk verwachten en ook een nieuw type veer waar AVEK 25 jaar garantie op biedt.

AVEK matrassen worden door Slaapspecialist van der Schuit gratis bij u bezorgd. AVEK matrassen staan voor kwaliteit en 100% tevredenheid! Op AVEK matrassen heeft u altijd de mogelijkheid om de kern van de AVEK matrassen te wisselen, als u bij ons in de showroom bent geweest en een advies heeft gehad van één van onze adviseurs.

AVEK matrassen prijzen

AVEK matras prijzen variëren per type en ook per formaat. Slaapspecialist van der Schuit heeft drie matras typen van AVEK geselecteerd, door deze selectie van AVEK matrassen, kunnen wij de AVEK matrassen al aanbieden vanaf een prijs van € 595,-. De AVEK matrassen en de bij behorende prijzen kunt u terug vinden in onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om de AVEK matrassen prijzen in onze winkel na te vragen.

AVEK matrassen ervaringen

De AVEK matrassen ervaringen zijn vrijwel altijd goed. AVEK en slaapspecialist van der Schuit bieden u een omruilgarantie aan op de AVEK matrassen. Op deze manier kunnen wij uw ervaring met een AVEK matras vrijwel altijd positief maken. Door de ervaringen die wij hebben met de AVEK matrassen, willen wij u graag eerst een advies in de showroom geven, alvorens wij u omruilgarantie aanbieden.