AVEK matrassen - bezoek onze site voor het beste advies

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

AVEK matrassen

Comfortabele Avek matrassen

Op zoek naar Avek matrassen? Bent u toe aan een nieuw matras en gaat u voor kwaliteit? Dan is Slaapspecialist van der Schuit dé beddenzaak voor u! Wij zijn een echte beddenwinkel met jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort. Ons matrassen assortiment is van hoge kwaliteit. U vindt bij ons onder andere de merken Auping, Avek, Hypnos, Innersleep en Swissflex. Een goede nachtrust is heel belangrijk om je overdag fit te voelen en onze vakkundige adviseurs helpen u graag om het perfect matras te vinden. Wilt u graag meer weten over Avek matrassen? Deze pocketvering matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie en optimale ondersteuning. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Neem een kijkje bij ons ruimte assortiment Avek matrassen en lees per type matras wat de bijzonderheden zijn. U kunt uw bestelling online plaatsen of kom naar onze winkel in Geldermalsen. In onze showroom kunt u uitgebreid testen. U kunt van ons deskundig advies verwachten en we kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Wij geven al onze klanten persoonlijke aandacht en doen dit vanuit onze missie om elke klant gelukkig te maken.

Garantie op Avek matrassen

Zoals het hoort bij een echte beddenwinkel bestaat ons assortiment uit meer dan alleen matrassen. Wij hebben alles voor de nachtrust zoals boxsprings, ledikanten, bedbodems, kasten, kussens en bedtextiel. Als u onze showroom bezoekt krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden. Onze slaapspeciaalzaak is gevestigd in Geldermalsen en levert in de regio van Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en zelfs ook daarbuiten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort krijgt u van ons deskundig advies. Bent u niet in staat om naar de winkel te komen dan is het ook mogelijk dat wij bij u thuis komen.

Compleet verzorgde levering van uw Avek matrassen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan komen onze vakkundige monteurs het bed bij u plaatsen. Alles wordt voor u geregeld en als u geen raad weet met uw oude bed dan nemen onze monteurs zelfs uw oude bed of matras retour. Ook na de verkoop staan wij voor u klaar want onze service stopt niet bij de verkoop. Stel dat het matras toch niet zo lekker ligt als u had gedacht of u merkt dat het product snel slijt. U krijgt 14 dagen bedenktijd na aankoop van uw product en wij bieden minimaal 2 jaar garantie. Als er problemen zijn komen wij graag tot een oplossing want wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent!