Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

AVEK boxsprings

Avek boxspring

Over Avek

Avek is een Nederlands beddenmerk dat al 90 jaar ervaring heeft in lekker slapen. In 1927 werd Avek opgericht in Surhuisterveen in Friesland. Hier worden de boxsprings van Avek nog steeds geproduceerd. De op maat gemaakte boxsprings zijn van topkwaliteit en worden op vakkundige wijze nog steeds vervaardigd onder het motto 'Arbeid, Vlijt En Kwaliteit (AVEK). Het beddenmerk is wel met de tijd meegegaan. Niet alleen in Nederland worden de boxsprings van Avek verkocht, maar ook daarbuiten.

Een Avek Boxspring van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé boxspringspecialist. Wij zijn dan ook dealer van Avek bieden u verschillende opties voor een Avek boxspring. Avek biedt 4 verschillende boxspring programma's: '1927', 'Ljocht', 'Simmer' en 'Noflik'. Elk programma is weer anders. Zo heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd wel een Avek boxspring die bij u past! Het assortiment aan boxspring van Slaapspecialist van der Schuit kunt u vinden op onze website en in onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen. Wanneer u de Avek boxsprings zelf wilt zien - of uitproberen, en misschien ook wel wat hulp kunt gebruiken om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, bezoekt u dan onze winkel. Wij nodigen u van harte uit om onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen te bezoeken. U kunt hier de Avek boxsprings op uw gemak bekijken en testen. Onze boxspring-experts staan u graag te woord en helpen u graag met het kiezen van de Avek boxspring die het beste bij u past. Naast boxsprings verkopen we bij Slaapspecialist van der Schuit ook matrassen, hoofdkussens, bedbodems, kasten, bedtextiel en ledikanten. Wat u ook nodig heeft, u vindt het bij Slaapspecialist van der Schuit.

Het aanschaffen van een Avek boxspring

U kunt ook op onze website terecht voor informatie over de Avek boxsprings. Hier kunt u ook uw persoonlijke, op maat gemaakte Avek boxspring samenstellen. Maar een Avek boxspring koopt u niet dagelijks. Iedere persoon heeft zo zijn eigen slaapwensen. Een bed is iets heel persoonlijks. Daarom helpen onze boxspring-experts u graag met het kiezen van de juiste boxspring. Aan de hand van bijvoorbeeld uw favoriete slaaphouding en uw ideale slaaptemperatuur geven we u een persoonlijk advies. Door dit advies krijgt u een boxspring op maat die aansluit op al uw slaapwensen.

Bij Slaapspecialist van der Schuit zien we het als onze uitdaging om u het beste product te bieden. Daarbij is ons doel om u de beste Avek boxspring te bieden voor de prijsklasse die u voor ogen heeft. Ons hele assortiment is samengesteld vanuit het principe 'de beste prijs-kwaliteitsverhouding'. Zo kunnen we u altijd de beste boxspring bieden voor de beste prijs. Niet alleen de beste prijs-kwaliteit verhouding vinden wij belangrijk, ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Deze service omvat een persoonlijk advies en het gratis bezorgen en monteren van uw aankoop. Maar waar het dan vaak ophoudt bij andere beddenwinkels, gaat Slaapspecialist van der Schuit verder. Het kan namelijk altijd gebeuren dat uw nieuwe boxspring toch niet zo lekker slaapt als u had gehoopt. Of dat een product dat u gekocht heeft eerder slijtage vertoont dan u had verwacht. Ook dan staan wij voor u klaar. Het is onze missie om al onze klanten gelukkig te maken - en te houden. Laat het ons daarom weten wanneer u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Dan zorgen wij voor een oplossing, zodat u weer naar volle tevredenheid van uw aankoop kunt genieten.

We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!

AVEK boxspring

AVEK Boxsprings

Een AVEK boxspring staat voor kwaliteit! Alle boxsprings van Avek worden gemaakt in het Friese Surhuisterveen. De boxsprings van Avek, worden voor het grtootste gedeelte met de hand gemaakt. Als u kiest voor een boxspring van Avek, krijgt u een echte kwaliteits bed. Slaapspecialist van der Schuit, heeft een ruime keuze in AVEK boxsprings, kom naar onze showroom voor het juiste advies voor de uw nieuwe AVEK boxspring.

Avek boxspring ervaringen

Als u kiest voor Een Avek boxspring, zult in veel gevallen een zeer goede ervaring rijker worden! Voor uw ervaring met een Avek boxspring kunt hebben, adviseren wij u naar onze showroom te Geldermalsen te komen, zodat wij u een passend advies over uw aanschaf kunnen geven.

AVEK boxspring aanbieding

Wilt u een passende aanbiedingen ontvangen voor een AVEK boxspring, verzorgen wij dat graag. Een Avek boxspring aanbieding geven doen wij regelmatig. Op onze site kunt u een offerte aanvraag doen voor een passende Avek boxspring aanbieding. Wilt een Avek boxspring aanbieding ontvangen, kan dat natuurlijk ook bij ons in de showroom.