AVEK boxsprings | AVEK boxspring | Slaapspecialist

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

AVEK boxsprings

Bij alle Avek Sinne en Ninety boxsprings ontvangt u een gratis licht- en zicht pakket. Bij het samenstellen van de boxspring hebben de led lampjes en sensor verlichting standaard geen meerprijs.

Avek boxsprings

Over Avek

Avek is een Nederlands beddenmerk dat al 90 jaar ervaring heeft in lekker slapen. In 1927 werd Avek opgericht in Surhuisterveen in Friesland. Hier worden de boxsprings van Avek nog steeds geproduceerd. De op maat gemaakte boxsprings zijn van topkwaliteit en worden op vakkundige wijze nog steeds vervaardigd onder het motto 'Arbeid, Vlijt En Kwaliteit (AVEK). Het beddenmerk is wel met de tijd meegegaan. Niet alleen in Nederland worden de boxsprings van Avek verkocht, maar ook daarbuiten.

Een Avek Boxspring van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé boxspringspecialist. Wij zijn dan ook dealer van Avek bieden u verschillende opties voor een Avek boxspring. Avek biedt 5 verschillende boxspring programma's: '1927', 'Ninety', 'Fier', 'Simmer' en 'Noflik'. Elk programma is weer anders. Zo heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd wel een Avek boxspring die bij u past! Het assortiment aan boxspring van Slaapspecialist van der Schuit kunt u vinden op onze website en in onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen. Wanneer u de Avek boxsprings zelf wilt zien - of uitproberen, en misschien ook wel wat hulp kunt gebruiken om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, bezoekt u dan onze winkel. Wij nodigen u van harte uit om onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen te bezoeken. U kunt hier de Avek boxsprings op uw gemak bekijken en testen. 

Het aanschaffen van een Avek boxspring

U kunt ook op onze website terecht voor informatie over de Avek boxsprings. Hier kunt u ook uw persoonlijke, op maat gemaakte Avek boxspring samenstellen. Maar een Avek boxspring koopt u niet dagelijks. Iedere persoon heeft zo zijn eigen slaapwensen. Een bed is iets heel persoonlijks. Daarom helpen onze boxspring-experts u graag met het kiezen van de juiste boxspring. Aan de hand van bijvoorbeeld uw favoriete slaaphouding en uw ideale slaaptemperatuur geven we u een persoonlijk advies. Door dit advies krijgt u een boxspring op maat die aansluit op al uw slaapwensen.

Bij Slaapspecialist van der Schuit zien we het als onze uitdaging om u het beste product te bieden. Daarbij is ons doel om u de beste Avek boxspring te bieden voor de prijsklasse die u voor ogen heeft. Ons hele assortiment is samengesteld vanuit het principe 'de beste prijs-kwaliteitsverhouding'. Zo kunnen we u altijd de beste boxspring bieden voor de beste prijs. Niet alleen de beste prijskwaliteitsverhouding vinden wij belangrijk, ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Deze service omvat een persoonlijk advies en het gratis bezorgen en monteren van uw boxspring. Maar waar het dan vaak ophoudt bij andere beddenwinkels, gaat Slaapspecialist van der Schuit verder. Het kan namelijk altijd gebeuren dat uw nieuwe boxspring toch niet zo lekker slaapt als u had gehoopt. Of dat een product dat u gekocht heeft eerder slijtage vertoont dan u had verwacht. Ook dan staan wij voor u klaar. Het is onze missie om al onze klanten gelukkig te maken - en te houden. Laat het ons daarom weten wanneer u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Dan zorgen wij voor een oplossing, zodat u weer naar volle tevredenheid van uw aankoop kunt genieten.

We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!


AVEK boxsprings kopen

Bent u op zoek naar een slaapspecialist, waar u een ruime keuze heeft uit AVEK boxsprings? Wordt u dagelijks wakker met een zere rug en heeft u het vermoeden dat een nieuw bed dé oplossing is? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit beschikt over een ruim aanbod in verschillende soorten boxspring bedden die aansluiten bij uw slaapwensen. Door de jaren heen is het aanbod van Slaapspecialist van der Schuit steeds verder uitgebreid, waardoor wij vandaag de dag ook beschikken over verschillende soorten AVEK boxsprings. AVEK is een Nederlands beddenmerk dat al 90 jaar ervaring heeft in lekker slapen. De AVEK boxsprings worden op maat gemaakt en zijn van topkwaliteit. Dit komt omdat de AVEK boxspring bedden op vakkundige wijze gemaakt worden. In onze showroom in Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al onze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier, waardoor u de juiste keuze kunt maken in het samenstellen van een AVEK boxspring.

AVEK boxsprings van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag zijn jarenlange ervaring in het aanbieden van verschillende soorten boxspring bedden. Door onze centrale ligging zijn wij vanuit Den Bosch, Nijmegen en Utrecht goed te bereiken. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een boxspring bed koopt en dat u een weloverwogen besluiten wilt nemen. Een AVEK boxspring is samengesteld met de beste materialen. De boxspring is voorzien van een unieke spiraalbodem, die voor een goed ventilerend boxspring systeem zorgt. Dit zorgt direct voor een goede vocht- en warmteregulatie. Door de ventilatie krijgen schimmels en bacteriën geen kans. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit verschillende stoffen, matrashardheden en diverse hoofdborden en poten. Een AVEK boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een boxspring is die bij uw lichaamslengte past. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort hebben wij daarnaast ook alles in huis om uw slaapkamer in te richten. Wij beschikken over een groot assortiment in diverse boxspring bedden en u vindt bij ons verschillende kussens, matrassen, lakens en linnenkasten.

Meer weten over AVEK boxsprings?

De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit kunnen professioneel en vakkundig een matras inmeten, dat aansluit bij uw lichaam. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod in AVEK boxsprings? We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u de vele mogelijkheden in boxspring bedden die wij u aanbieden.

Bekijk de boxspring hier: https://www.slaapspecialistvanderschuit.nl/boxsprings/avek-boxsprings/boxspring-avek-ninety/