M Line boxspring, kies online en kom testen in de showroom!

Met Hemelvaartsdag zijn wij geopend!

U bent hier:

M Line boxsprings

Hieronder vindt u het volledige boxspring assortiment van M line. In onze showroom bent u van harte welkom om uw nieuwe M line boxspring te komen testen, onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar.   

M Line boxsprings

Het perfecte vormende vermogen van de bekende M Line matrassen zijn nu ook te combineren met een boxspring. De matrassen worden in de zelfde kleur, of zelfs een contra kleur, van de boxspring gestoffeerd. Ook een echte topper van M line hoort tot de mogelijkheden!

In grote lijnen worden er met 3 verschillende type boxsprings gewerkt:

  • De Intense
  • De Ultimate
  • De Superior 

De Intense is de eerste in lijn, met de klassieke boxspring uitstraling vaak passend in elk slaapkamer. Door de grote keuze in stoffen, hoofdborden en pootjes, kunt u deze boxspring precies samen stellen zoals u zou willen.

De Ultimate M Line boxspring heeft een toevoegingen ten opzichte van de Intense, zo heeft Ulimate een extra zachte schouder zone en beschikt deze boxspring over extra design elementen aan de zijkant. Ook het houten kader aan de onderkant van de boxspring geeft het bed meer uitstraling en nog meer keuze mogelijkheden.

De Superior is een echt design boxspring! Totaal anders dan vele andere boxsprings op de markt. Ook voor de Superior boxspring geld dat er in de boxspring een extra soepel schouder zone is aangebracht. De onderkant van de boxspring is voor zien van een stalen kader, wat zorgt voor een ongekend degelijk product, gegarandeerd een bed waar u jaren plezier van zult hebben.     

M Line boxspring ervaringen

Inmiddels werken wij alweer de nodige jaren met M Line. De ervaringen die wij inmiddels hebben, is dat er kwalitatief hoog waardige producten gemaakt worden. Deze lijn hebben zeer zeker ook door getrokken naar de vernieuwde boxspring serie.

Bekijk al onze boxsprings hier