M Line boxspring | Alle M Line boxsprings | Beste prijs!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line boxsprings

Op zoek naar een M Line boxspring? Hieronder vindt u het volledige boxspring assortiment van M line. In onze showroom bent u van harte welkom om uw nieuwe M line boxspring te komen testen, onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar.   

M Line boxspring

Het perfecte vormende vermogen van de bekende M Line matrassen zijn nu ook te combineren met een boxspring. De matrassen worden in de zelfde kleur, of zelfs een contra kleur, van de boxspring gestoffeerd. Ook een echte topper van M line hoort tot de mogelijkheden!

In grote lijnen worden er met 3 verschillende type boxsprings gewerkt:

  • De Intense
  • De Ultimate
  • De Superior 

De Intense is de eerste in lijn, met de klassieke boxspring uitstraling vaak passend in elk slaapkamer. Door de grote keuze in stoffen, hoofdborden en pootjes, kunt u deze boxspring precies samen stellen zoals u zou willen.

De Ultimate M Line boxspring heeft een toevoegingen ten opzichte van de Intense, zo heeft Ulimate een extra zachte schouder zone en beschikt deze boxspring over extra design elementen aan de zijkant. Ook het houten kader aan de onderkant van de boxspring geeft het bed meer uitstraling en nog meer keuze mogelijkheden.

De Superior is een echt design boxspring! Totaal anders dan vele andere boxsprings op de markt. Ook voor de Superior boxspring geld dat er in de boxspring een extra soepel schouder zone is aangebracht. De onderkant van de boxspring is voor zien van een stalen kader, wat zorgt voor een ongekend degelijk product, gegarandeerd een bed waar u jaren plezier van zult hebben.     

M Line boxspring ervaringen

Inmiddels werken wij alweer de nodige jaren met M Line. De ervaringen die wij inmiddels hebben, is dat er kwalitatief hoog waardige producten gemaakt worden. Deze lijn hebben zeer zeker ook door getrokken naar de vernieuwde boxspring serie.

Bekijk al onze boxsprings hier.

Ervaar de M Line boxspring

Bent u op zoek naar een M Line boxspring? Is uw huidige ledikant of boxspring aan vervanging toe en bent u benieuwd of een M Line boxspring iets voor u is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige M Line boxsprings die Slaapspecialist van der Schuit u aanbiedt. In de loop van de jaren hebben wij ons brede assortiment steeds verder uit kunnen breiden en u vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw nachtrust. Een M Line boxspring kopen doet u niet dagelijks. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig kan vinden om de juiste keuze te maken. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee en geven u graag persoonlijk advies. Voor professioneel advies en een prachtige M Line boxspring bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. 

M Line boxspring bekijken in onze slaapspeciaalzaak

Slaapspecialist van der Schuit heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Wij zijn een slaapspeciaalzaak in het dorpje Geldermalsen. Vele klanten weten ons te vinden en zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit de regio Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort. Slaapspecialist van der Schuit heeft alles in huis voor uw nachtrust. Denkt u aan boxspring, matrassen, toppers, lakens en linnenkasten. Wij bieden u deskundig advies aan en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of breng een bezoek aan onze winkel.

Online uw M Line Boxspring bestellen

De M Line boxsprings hebben een prachtige uitstraling. De matrassen van de boxspring worden in dezelfde kleur als de boxspring geleverd. Op deze manier krijgt uw M Line Boxspring een unieke uitstraling en is uw bed één mooi geheel. De M Line Boxsprings zijn leverbaar in drie verschillende types: de Intense, de Ultimate en de Superior. De M Line Intens heeft een klassieke uitstraling en past in iedere slaapkamer. De M Line Ultimate is uitgerust met een houten onderkant waardoor de boxspring nog meer cachet heeft. Daarnaast is de M Line Ulitmate uitgevoerd met een extra zachte schouder zone. De M Line Superior een echte design boxspring die helemaal aangepast kan worden aan al uw wensen. De onderkant van de boxspring is voorzien van een stalen kader waardoor deze boxspring oerdegelijk is en jarenlang mee kan. Heeft u een keuze kunnen maken? U kunt gemakkelijk online uw M Line boxspring samenstellen. De keuze is helemaal aan u!