M Line boxspring | Alle M Line boxsprings | Beste prijs!

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line boxsprings

Op zoek naar een M Line boxspring? Hieronder vindt u het volledige boxspring assortiment van M line. In onze showroom bent u van harte welkom om uw nieuwe M line boxspring te komen testen; onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar!   

M Line boxspring

De M Line matrassen staan bekend om hun perfecte vermogen om zich aan uw lichaam aan te passen. De M Line matrassen zijn nu ook te combineren met een comfortabele M Line boxspring. De matrassen worden in dezelfde kleur of zelfs een contra kleur van de boxspring gestoffeerd. Ook een echte topper van M line behoort tot de mogelijkheden!

In grote lijnen worden er met 2 verschillende type boxsprings gewerkt:

  • Surpreme
  • Elite  

M Line boxspring ervaringen

Inmiddels werken wij alweer vele jaren met M Line. De ervaring die wij inmiddels hebben, is dat er door M Line kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt worden. Deze lijn hebben ze zeer zeker ook doorgetrokken naar de vernieuwde boxspring serie.

Bekijk al onze boxsprings hier.

Ontdek de M Line boxspring

Bent u op zoek naar een M Line boxspring? Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak waar u een ruime keuze heeft uit verschillende M line boxsprings die aansluiten bij uw wensen op slaapgebied? Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten M Line boxspring bedden waar u lang profijt van zult hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u professioneel en vakkundig adviseren. Het is ons doel om u met een goed gevoel naar huis te laten gaan, niet om het duurste bed aan te prijzen. Onze deskundige medewerkers kunnen voor u het perfecte matras inmeten zodat u te allen tijde voldoende slaapruimte heeft. De M Line boxsprings van Slaapspecialist van der Schuit zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Geldermalsen. Daarnaast kunt u ook alvast online een kijkje nemen bij ons ruime aanbod. Voor een M Line boxspring bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ruim aanbod in M Line boxsprings bij Slaapspecialist van der Schuit

Al sinds 2012 is Slaapspecialist van der Schuit een begrip in de regio. Omdat wij centraal gelegen zijn weten vele klanten ons te vinden vanuit diverse regio's. Zo zijn wij goed te bereiken vanuit Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. Door onze jarenlange ervaring en gunstige ligging hebben wij in de afgelopen jaren onze showroom steeds verder uit kunnen breiden en zo ook ons aanbod. Wij verkopen niet één merk boxspring, nee wij verkopen diverse merken boxspring bedden. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk en zonder voorkeur u het beste adviseren. Wij willen dat u tevreden naar buiten loopt met een goede aankoop die aansluit bij uw slaapcomfort. Naast ons aanbod van  verschillende M Line matrassen en M Line boxspring bedden vindt u bij ons ook een ruim assortiment van nachtkastjes, linnenkasten en bedlinnen die goed te combineren zijn met een M Line matras of een M Line boxspring. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.

Stel uw M Line boxspring samen

Wilt u meer weten over de voordelen van een M Line boxspring? Bent u benieuwd naar de passende mogelijkheden voor uw wensen? Kom langs en laat u professioneel adviseren door onze medewerkers. Wij denken graag met u mee over de aanschaf van een nieuw M Line boxspring bed!