M Line boxspring | Alle M Line boxsprings | Beste prijs!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line boxsprings

Op zoek naar een M Line boxspring? Hieronder vindt u het volledige boxspring assortiment van M line. In onze showroom bent u van harte welkom om uw nieuwe M line boxspring te komen testen, onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar.   

M Line boxspring

Het perfecte vormende vermogen van de bekende M Line matrassen zijn nu ook te combineren met een boxspring. De matrassen worden in de zelfde kleur, of zelfs een contra kleur, van de boxspring gestoffeerd. Ook een echte topper van M line hoort tot de mogelijkheden!

In grote lijnen worden er met 3 verschillende type boxsprings gewerkt:

  • De Intense
  • De Ultimate
  • De Superior 

De Intense is de eerste in lijn, met de klassieke boxspring uitstraling vaak passend in elk slaapkamer. Door de grote keuze in stoffen, hoofdborden en pootjes, kunt u deze boxspring precies samen stellen zoals u zou willen.

De Ultimate M Line boxspring heeft een toevoegingen ten opzichte van de Intense, zo heeft Ulimate een extra zachte schouder zone en beschikt deze boxspring over extra design elementen aan de zijkant. Ook het houten kader aan de onderkant van de boxspring geeft het bed meer uitstraling en nog meer keuze mogelijkheden.

De Superior is een echt design boxspring! Totaal anders dan vele andere boxsprings op de markt. Ook voor de Superior boxspring geld dat er in de boxspring een extra soepel schouder zone is aangebracht. De onderkant van de boxspring is voor zien van een stalen kader, wat zorgt voor een ongekend degelijk product, gegarandeerd een bed waar u jaren plezier van zult hebben.     

M Line boxspring ervaringen

Inmiddels werken wij alweer de nodige jaren met M Line. De ervaringen die wij inmiddels hebben, is dat er kwalitatief hoog waardige producten gemaakt worden. Deze lijn hebben zeer zeker ook door getrokken naar de vernieuwde boxspring serie.

Bekijk al onze boxsprings hier.

Ontdek de M Line boxspring

Bent u op zoek naar een M Line boxspring? Is uw huidige bed aan vervanging toe of wilt u meer slaapcomfort ervaren tijdens uw nachtrust? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten M Line boxsprings die aansluiten bij uw wensen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. In onze showroom in Geldermalsen bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze M Line boxsprings. Wij begrijpen dat u niet iedere dat een M Line boxspring aanschaft en dat u daar vragen over heeft. Wij nodigen u graag uit om eerst een kijkje te nemen op deze website waar u alvast inspiratie op kunt doen. Daarnaast raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze specialisten staan u graag te woord en nemen graag de tijd voor u om u persoonlijk en professioneel advies te geven.

Ervaar de M Line boxspring bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit heeft in de afgelopen jaren zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende boxsprings. Naast ons aanbod van diverse boxspring bedden heeft u bij het merk M Line een ruime keuze. Zo kunt u zelf uw boxspring samenstellen in diverse kleuren en stijlen. U heeft de keuze uit diverse stoffen, hoofdboorden en poten. In de loop van de jaren hebben wij ons brede assortiment steeds verder uit kunnen breiden en u vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw nachtrust. Daarnaast kunt u met ons aanbod uw complete slaapkamer inrichten. Zo bieden wij u een ruim assortiment aan van linnenkasten, bedlinnen, nachtkastjes, kussens en boxsprings. Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen en is goed te bereiken vanuit de regio's van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres voor een persoonlijk samengestelde M Line boxspring. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar alle mogelijkheden in onze winkel.

Verschillende soorten stijlen voor een M Line boxspring 

De M Line Boxsprings zijn leverbaar in drie verschillende types: de Intense, de Ultimate en de Superior. De M Line Intens heeft een klassieke uitstraling en past in iedere slaapkamer. De M Line Superior een echte design boxspring die helemaal aangepast kan worden aan  uw wensen. De M Line Ultimate is uitgerust met een houten onderkant waardoor de boxspring nog meer cachet heeft.

Online uw M Line Boxspring bestellen

De M Line boxsprings hebben een prachtige uitstraling. De matrassen van de boxspring worden in dezelfde kleur als de boxspring geleverd. Op deze manier krijgt uw M Line Boxspring een unieke uitstraling en is uw bed één mooi geheel. De M Line Boxsprings zijn leverbaar in drie verschillende types: de Intense, de Ultimate en de Superior. De M Line Intens heeft een klassieke uitstraling en past in iedere slaapkamer. De M Line Ultimate is uitgerust met een houten onderkant waardoor de boxspring nog meer cachet heeft. Daarnaast is de M Line Ulitmate uitgevoerd met een extra zachte schouder zone. De M Line Superior een echte design boxspring die helemaal aangepast kan worden aan al uw wensen. De onderkant van de boxspring is voorzien van een stalen kader waardoor deze boxspring oerdegelijk is en jarenlang mee kan. Heeft u een keuze kunnen maken? U kunt gemakkelijk online uw M Line boxspring samenstellen. De keuze is helemaal aan u!