U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Een boxspring is erg persoonlijk en voor wij u dan ook een persoonlijk advies kunnen geven willen wij graag een aantal zaken van u weten, de volgende vragen kunnen wij u stellen in onze showroom, maar zouden ook telefonisch of per mail gesteld kunnen worden:

 • Wilt u liever wat harder of wat zachter liggen?

  • Afhankelijk van het type boxspring kan deze wat harder of juist wat zachter aanvoelen. De ene hardheid hoeft niet altijd beter of slechter te zijn, dat is uiteindelijk persoonlijk. Ook merken wij dat niet iedereen het zelfde verstaat onder hard of zacht! Wij vinden het belangrijk dat u de juiste lighouding heeft op de boxspring en dit kan zowel op een hard of een zachte boxspring. In onze showroom hebben we een selectie van erg harde boxsprings, zachte en uiteraard een aantal medium uitgevoerde modellen. Vaak kan er binnen een twee persoons boxspring set ook nog gekozen worden voor verschillende hardheden. Zo kunnen we twee personen allebei een persoonlijk lig comfort bieden.

 • Heeft u het snel warm of juist koud?

  • Bij een aantal boxspring sets wordt veel polyether gebruik, dit ventileert niet zo goed en dus minder geschikt voor personen die het wat sneller warm hebben. Een aantal boxsprings zijn weer uitermate geschikt voor personen die het snel warm hebben en goed ventileren. Een goed ventilerend bed draagt ook bij aan de levensduur van de boxspring. Mocht u het wat sneller koud hebben kunnen we kijken naar boxsprings waar u meer “in” komt te liggen of te werken met wat warmer type bed textiel, bijvoorbeeld jersey hoeslakens en een 4-seizoenen dekbed.

 • Heeft u last van uw (onder) rug?

  • Een boxspring is geen garantie voor een leven lang geen rugpijn en een bed in het algemeen is niet geschikt om rugpijn te genezen. Een goede boxspring kan wel bij dragen aan een betere en gezondere slaap. Onze adviseurs kijken naar hoe u ligt op bed en of de ruggenwervel zo recht als mogelijk is. Hoe rechter een ruggenwervel ligt hoe beter deze kan herstellen van de afgelopen dag en weer kan “opladen” voor de volgende.

 • Zijn er ander (lichamelijke) klachten waar we rekening mee moeten houden?

  • Wij willen u graag een zo goed mogelijk advies geven, om dit te doen willen wij graag zo veel als mogelijk van u weten. Uiteraard hoeft u niet uw volledig medisch dossier te overhandigen, maar als er zaken zijn die kunnen helpen bij het uitzoeken van een goed passende boxspring, willen wij het graag weten.

 • Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? 

  • In sommige gevallen kan het zo zijn dat er al een voorkeur is opgebouwd voor een bepaald type/merk bed. Mocht dit (nog) niet zo zijn helpen wij u daar graag bij. Bekijk onze boxspring merken.

 • Wilt u graag een Nederlandse boxspring?

  • Het grootste gedeelte van de boxsprings die wij aanbieden wordt in Nederland gebouwd. Bekijk de Nederlandse boxsprings

   Ook bieden wij boxsprings uit Scandinavië, boxsprings uit het Verenigd Koninkrijk en uit België. Nederlandse en ander Europese boxsprings bieden over het algemeen een betere kwaliteit, snellere levertijd en een passender comfort. 

   Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze showroom te bezoeken helpen wij u ook graag telefonisch of per e-mail. Uiteraard kunnen wij u deze manier iets minder goed een persoonlijk advies geven.

    

Afhankelijk van wat voor antwoorden wij krijgen, gaan we een aantal specifieke boxsprings testen. Wij letten dan goed op uw lighouding en stellen u een aantal vragen over wat u van de boxspring vindt. Vaak testen we 3 a 4 verschillende types in verschillende prijsklassen. Na de antwoorden en het testen gaan we door met de boxspring set waarvan zowel u als wij het idee hebben dat die het beste bij u past. De uitkomst van deze test is verschillend en hangt van het type persoon af.