Op zoek naar een Grandeur boxspring?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Grandeur boxsprings

Grandeur boxsprings

Een boxspring uit de Grandeur collectie kunt u helemaal naar eigen inzicht samen stellen!
U heeft de keuze uit vele verschillende boxspring bodems, veel keuze uit matrassen, topdekmatrassen en hoofdborden. Om uw Grandeur boxspring bed nog unieker te maken kunt u ook nog kiezen uit vele verschillende stoffen en poten.
Ondanks de vele verschillende keuze is de Grandeur boxspring collectie zeer scherp geprijsd!

De boxsprings uit de Grandeur collectie zijn altijd scherp geprijsd en bieden een hoge kwaliteit. Met een ruime keuze in bekledingsstoffen en vele opties voor een unieke potenset voldoet de Grandeur collectie aan ieders wensen. De Grandeur boxsprings bestaan uit de Grandeur 1000, de Grandeur 1200, de Grandeur 1250, de Grandeur 2000, de Grandeur 2500 en de Grandeur 3000. Binnen de Grandeur 2000, Grandeur 2500 en Grandeur 3000 boxsprings is er ook de nog de mogelijkheid om te kiezen tussen witte matrassen of gestoffeerde matrassen en een bijpassend hoofdbord. Binnen de Grandeur collectie zal er altijd een passende combinatie te vinden zijn.

Grandeur bedden

De Grandeur boxspring bedden staan overzichtelijk opgesteld in onze showroom! Wij hebben de gehele collectie Grandeur bedden staan, zodat u deze met een duidelijk advies kunt komen testen. Naast het testen van uw nieuwe Grandeur bed, kunt u deze ook compleet samenstellen.

Boxspring Grandeur ervaring

Sinds een aantal jaren hebben wij ervaring met de Grandeur boxsprings! Wij, slaapspecialist van der Schuit heeft er bewust voor gekozen om met de Grandeur boxspring collectie te werken. De ervaring die onze klanten hebben met de Grandeur boxspring lijn, is ook overwegend positief.