U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Pullman boxsprings

Pullman boxsprings vindt u bij Slaapspecialist van der Schuit

Bent u op zoek naar Pullman boxsprings? Wij hebben een ruim aanbod aan boxsprings en ook aan Pullman boxsprings. Wij hebben een team met adviseurs voor u klaar staan. Ons team heeft als missie om elke klant gelukkig te maken. Dit doen wij door middel van advies op maat. Wij weten precies waar u op moet letten bij Pullman boxsprings. In onze showroom staan verschillende bedden opgesteld, met elk een ander matras. Zo kunt u naast het mooie bed ook op verschillende matrassen liggen. Wij willen de uitdaging van het zoeken naar een passend bed graag aannemen. Het maakt niet uit of het nu om een hoeslaken of een compleet beddensysteem gaat. Wij gaan graag met u in gesprek om onder het genot van een bakje koffie of thee uw wensen te bespreken. Daarna lopen wij door de winkel heen met u en vertellen wij over onze Pullman boxsprings.

Pullman boxsprings betekent jarenlang slaapcomfort

Op zoek naar een erkende Pullman boxsprings slaapspeciaalzaak? Ons brede assortiment is samengesteld uit bedtextiel, bedden, matrassen, boxsprings en verschillende kasten. Bij ons kunt u uw complete slaapkamer inrichten. Wij willen dat de klant het beste product binnen de gekozen prijs kan kiezen. Wij geven u eerlijk en zorgvuldig advies over onze producten. Zo is een duurder matras niet altijd beter dan een goedkoper matras, maar vaak zijn de materialen anders en ziet het matras er anders uit. Al onze adviseurs hebben ruime ervaring in het vak en weten waar zij over praten. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier op de hoogte te brengen van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij informeren u graag over de talloze mogelijkheden van Pullman boxsprings.

Pullman boxsprings bij Slaapspecialist van der Schuit!

Al meer dan 15 jaar zit Frank van der Schuit in het vak. In de beginjaren heeft hij bij andere bedrijven ervaring opgedaan en weet daarom als geen ander wat hij wel en niet in zijn winkel wil hebben. Ruim 5 jaar geleden is Slaapspecialist van der Schuit geopend en wij willen graag voor iedere klant klaar staan met een passend advies. Wij zijn de beste beddenwinkel in de regio! Wilt u weten waarom? Kom eens langs in onze showroom en ervaar het zelf! Klantgerichtheid, service, zekerheid en advies staan bij ons hoog in het vaandel en dat is de basis voor de benadering van iedere klant. Wij blijven doorontwikkelen en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen zodat wij u het beste advies kunnen geven. Tot snel in onze showroom in Geldermalsen!