U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Pullman boxspring

Pullman boxspring specialist

Bent u op zoek naar een Pullman boxspring? Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u een ruime collectie van een Pullman boxspring. Op onze website zijn verschillend voorbeelden te vinden, waarmee u inspiratie op kunt doen. Wist u dat een Pullman boxspring bekend staat om het comfort en luxe uitstraling? Het is geen standaard boxspring maar u ligt op een ware beleving.  Een Pullman boxspring is handgemaakt en bij de Pullman boxspring zijn alleen de allerbeste, natuurlijke materialen gebruikt waardoor u ontspannen van uw welverdiende nachtrust kunt genieten. Wilt u graag het verschil weten en vooral voelen tussen een Pullman boxspring en andere boxsprings? Kom dan eens langs in onze showroom en wij vertellen u graag over onze collectie. U hoeft bij ons geen afspraak te maken. Er staat altijd een adviseur klaar voor al uw vragen.

Een Pullman boxspring betekent jarenlang slaapcomfort

Een Pullman boxspring heeft een uniek pocketveringssysteem. Dit biedt een ultiem, perfect slaapcomfort zoals u nog nooit eerder ervaren heeft. Wat is er nu eigenlijk zo uniek aan dit pocketveringssysteem? Bij een normale boxspring is de pocketvering alleen op het slaapgedeelte te vinden. Bij dit unieke pocketveringssysteem zijn er ook veren te vinden aan de zijkanten. Door deze constructie met open structuur is een bijkomend voordeel dat het bed zeer goed ventileert. De hoge kwaliteit materialen en de ambachtelijke wijze van produceren waarborgen het jarenlang slaapcomfort dat Pullman u belooft. Wij zijn uw Pullman boxspring specialist.

Pullman boxspring met een passend matras!

Wij hebben een ruim assortiment aan matrassen. Elk matras is anders, ook al zien sommige er precies hetzelfde uit. Er is veel onderscheid tussen de matrassen;  er kan gekozen worden uit schuim matrassen, latex matrassen, pocketveer matrassen en bonellveer matrassen. Alle matras types hebben hun eigen voordelen. Dit kan op financieel gebied zijn, maar ook de ventilerende functie verschilt en de wijze waarop het matras zich naar uw lichaam vormt loopt uiteen. Een matras moet bij u passen want een matras maakt eigenlijk uw bed. Is het matras niet goed, dan kan uw bed nog zo mooi zijn, maar dan heeft u geen slaapcomfort. Wij hebben verschillende matrassen in de winkel liggen. Hier kunt u komen testen hoe de matrassen liggen en wat de verschillen zijn. U hoeft bij ons geen afspraak te maken om de matrassen te komen bekijken. Er staat altijd een expert voor u klaar in de winkel. Zien wij u binnenkort in de showroom in Geldermalsen verschijnen?