Eastborn matras, bekijk bij ons het totale aanbod

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Eastborn matrassen

Eastborn matrassen

Eastborn matrassen

Eastborn is al jarenlang producent van hoogwaardige matrassen. De matrassen van Eastborn worden gekenmerkt door hun soepele ligcomfort en de juiste ondersteuning. Vrijwel elk Eastborn matras is leverbaar in 2 verschillende hardheden, zodat er een extra ruime keuze ontstaat. Eastborn matrassen hebben afhankelijk van de uitvoering 2 tot 5 jaar garantie.

Eastborn matras aanbieding

Een Eastborn matras aanbieding doen wij u graag! Eastborn matrassen zijn regelmatig in de aanbieding. Dit betekent dat een Eastborn matras niet alleen uitstekende kwaliteit bieden, maar ook dat ze scherp geprijsd zijn.

Eastborn matrassen prijzen

Eastborn matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De prijzen van de Eastborn matrassen hangen af van het type matras van en het formaat van het Eastborn matras. De prijzen van Eastborn matrassen kunnen wij eventueel speciaal voor u aanpassen, dus doe op onze site een offerteaanvraag of kom langs in de winkel. Wij kunnen dan een scherp geprijsde offerte voor een Eastborn matras maken!

Eastborn matras waar te koop

Een Eastborn matras aanschaffen kunt u bij ons online doen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Als u er voor kiest om uw Eastborn matras bij ons te kopen, bieden wij u de nodige voordelen! Zo wordt het Eastborn matras wat u koopt gratis bezorgd en hoeft u pas te betalen bij de levering! Kortom, bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Eastborn matras.