Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Eastborn matrassen

Eastborn matrassen:

Eastborn matrassen

Eastborn is al jaren lang producent van hoogwaardige matrassen. De matrassen van Eastborn worden gekenmerkt door hun soepele ligging met daarbij de juiste ondersteuning. Vrijwel elk Eastborn matras is leverbaar in 2 verschillende hardheden, zodat er een extra ruime keuze ontstaat. Eastborn matrassen hebben afhankelijk van de uitvoering 2 tot 5 jaar garantie.

Eastborn matras aanbieding

Een Eastborn matras aanbieding doen wij u graag! Eastborn matras aanbieding zijn er regelmatig, bijvoorbeeld met het Xante X2 matras van Eastborn. Een Eastborn matras bied u de nodige zekerheid! Zo krijgt u de luxere matrassen maar liefst 5 jaar garantie!

Eastborn matrassen prijzen

Eastborn matrassen zijn er met verschillende prijzen, De Eastborn matras prijzen hangen af van het type matras van Eastborn en de maat van het Eastborn matras. Eastborn matrassen prijzen kunnen wij eventueel voor u aanpassen, doe op onze site een offerte aanvraag, en wij maken een speciale Eastborn matras aanbieding!

Eastborn matras waar te koop

Een eastborn matras kopen, kunt u bij ons online doen, of u komt uw Eastborn matras bij ons in de showroom kopen. Als u er voor kiest om uw Eastborn matras bij ons te kopen, bieden wij u de nodige voordelen! Zo wordt het Eastborn matras wat u koopt, gratis bezorgd en hoeft pas te betalen bij levering!
Dus Eastborn matrassen waar te koop? Bij slaapspecialist van der Schuit in de showroom koopt u uw nieuwe Eastborn matras, of u koop t uw nieuwe Eastborn matras op slaapspecialistvanderschuit.nl !