Alle Silvana kussens eenvoudig en snel online bestellen! Snel en gratis bezorgd.

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Silvana kussens

Silvana kussens

Over Silvana

Het eerste innovatieve hoofdkussen, het Silvana Support kussen, werd in 1983 op basis van wetenschappelijk onderzoek door Silvana ontwikkeld. Het assortiment van Silvana heeft zich sinds die tijd uitgebreid. Silvana biedt nu een kussen voor ieder slaaptype. Het hele productieproces van Silvana kussens voldoet aan de strengste Europese normen. Voor de productie van Silvana kussens worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Het merk is bovendien innovatief: in sommige Silvana kussens en -dekbedden wordt Outlast materiaal gebruikt: een innovatieve textielsoort die zeer geschikt is om de lichaamstemperatuur te reguleren. Ook zijn er al kussens ontwikkeld door Silvana vanuit 100% gerecycled materiaal.

Silvana kussens van Slaapspecialist van der Schuit

Als slaapspecialist zijn wij dealer van Silvana. U vindt verschillende Silvana producten in ons ruime assortiment. Silvana levert verschillende typen hoofdkussens. Hierdoor is er altijd wel één van de vele verschillende Silvana kussens die aansluit op uw wensen en behoeften. Door onze website raad te plegen kunt u zien welk type van de Silvana kussens het beste bij u past. U kunt onze Silvana kussens uiteraard ook komen bekijken en uitproberen in onze winkel in Geldermalsen. In onze winkel kunt u zich bovendien laten adviseren. Niet iedereen is nu eenmaal eenzelfde type slaper. Bezoek daarom onze winkel in Geldermalsen. Onze adviseurs geven u daar graag persoonlijk advies. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Het is onze missie om u het best mogelijke product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom hebben we bij Slaapspecialist van der Schuit ons assortiment geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd binnen iedere prijsklasse het beste product bieden en weet u zeker dat u niet teveel betaald!

Het tweede speerpunt van Slaapspecialist van der Schuit is service. Onze service omvat verschillende dingen. Zo geven we u een persoonlijk advies over het kussen dat het beste bij u past en bezorgen uw aankoop gratis bij u thuis. Hier houdt de service bij de gemiddelde beddenzaak vervolgens op. Bij ons is dat niet zo. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe Silvana kussen als dat u had gehoopt, of dat een Silvana kussen dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, laat het ons dan weten. Wij zorgen dan graag voor. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

Silvana kussens

Silvana

Al sinds 1983 ontwikkelt Silvana producten op het gebied van slapen. Silvana is een merk dat voortdurend blijft streven naar perfectie, hierbij passen zij de nieuwste technologieën toe. Zo blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Het resultaat hiervan is een breed assortiment van hoogwaardige producten.

Silvana kussens

Al ruim 30 jaar worden de in Nederland geproduceerde Silvana kussens gebruikt voor een betere nachtrust. Van de Silvana kussens zijn de meest bekende de Silvana support kussens, deze kussens van Silvana zijn er in verschillende maten en hardheden.

Silvana kussen

Over Silvana

In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Sinds die tijd heeft het assortiment van Silvana zich steeds meer uitgebreid. Voor ieder type slaper biedt Silvana nu een kussen. Het hele productieproces van een Silvana kussen voldoet aan de strengste Europese normen. Voor de productie van een Silvana kussen worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Silvana is dan ook een Nederlands kwaliteitsproduct. Het merk is bovendien innovatief: in sommige Silvana kussen en -dekbedden wordt Outlast materiaal gebruikt. Een innovatieve textielsoort die zeer geschikt is om de lichaamstemperatuur te reguleren. Ook zijn er al kussens ontwikkeld door Silvana vanuit 100% gerecycled materiaal.

Silvana kussen van Slaapspecialist van der Schuit

Bent u specifiek op zoek naar een Silvana kussen? Heeft u goede verhalen gehoord over het merk Silvana maar wilt u eerst zelf ervaren en voelen of een Silvana kussen bij uw slaaphouding past? Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is een beddenspeciaalzaak waar u ook terecht kunt voor Silvana kussens die aansluiten bij uw wensen. Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van het merk Silvana en kan u daar alles over vertellen. Naast alle informatie die wij u kunnen geven is het nog belangrijker dat u zelf een Silvana kussen ervaart. Silvana biedt u een kussen aan voor ieder slaaptype. Voor de productie van Silvana kussens worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Bent u benieuwd of een Silvana kussen voor u geschkt is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en ervaar zelf wat een Silvana kussen voor uw nek, schouders en hoofd kan doen. 

Silvana kussens van Slaapspecialist van der Schuit

Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende Silvana kussens. Hierdoor is er altijd wel één kussen dat aansluit bij uw slaapwensen. Al sinds 1983 ontwikkelt Silvana producten op het gebied van slapen. Silvana is een merk dat voortdurend blijft streven naar perfectie. Hierdoor kan het merk Silvana een breed assortiment aanbieden dat wij weer aan u kunnen tonen. De kussens van Silvana staan al meer dan 30 jaar bekend als de beste nek ondersteunende hoofdkussens. U zult nooit meer met een zere nek wakker worden door het gebruikte materiaal waardoor uw nek volledig kan ontspannen. De kussens van Silvana zijn mede ontwikkeld door fysiotherapeuten waardoor u verzekerd bent van een echt goed kussen. De Silvana kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Deze uitvoeringen verschillen in hardheid van elkaar: van extra zacht tot extra hard.

Online Silvana kussen bestellen

Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim aanbod aan van kussens, maar ook als u op zoek bent naar boxspringbedden, matrassen, nachtkastjes en bedlinnen bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2012 kan iedereen al bij ons terecht. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aanbieden op het gebied van slaapcomfort. Wij bieden deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van een Silvana kussen? Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.

Bekijk hier alle Silvana kussen