Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Silvana kussens


Silvana kussens

Over Silvana

Het eerste innovatieve hoofdkussen, het Silvana Support kussen, werd in 1983 op basis van wetenschappelijk onderzoek door Silvana ontwikkeld. Het assortiment van Silvana heeft zich sinds die tijd uitgebreid. Silvana biedt nu een kussen voor ieder slaaptype. Het hele productieproces van Silvana kussens voldoet aan de strengste Europese normen. Voor de productie van Silvana kussens worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Het merk is bovendien innovatief: in sommige Silvana kussens en -dekbedden wordt Outlast materiaal gebruikt: een innovatieve textielsoort die zeer geschikt is om de lichaamstemperatuur te reguleren. Ook zijn er al kussens ontwikkeld door Silvana vanuit 100% gerecycled materiaal.

Silvana kussens van Slaapspecialist van der Schuit

Als slaapspecialist zijn wij dealer van Silvana. U vindt verschillende Silvana producten in ons ruime assortiment. Silvana levert verschillende typen hoofdkussens. Hierdoor is er altijd wel één van de vele verschillende Silvana kussens die aansluit op uw wensen en behoeften. Door onze website raad te plegen kunt u zien welk type van de Silvana kussens het beste bij u past. U kunt onze Silvana kussens uiteraard ook komen bekijken en uitproberen in onze winkel in Geldermalsen. In onze winkel kunt u zich bovendien laten adviseren. Niet iedereen is nu eenmaal eenzelfde type slaper. Bezoek daarom onze winkel in Geldermalsen. Onze adviseurs geven u daar graag persoonlijk advies. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Het is onze missie om u het best mogelijke product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom hebben we bij Slaapspecialist van der Schuit ons assortiment geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd binnen iedere prijsklasse het beste product bieden en weet u zeker dat u niet teveel betaald!

Het tweede speerpunt van Slaapspecialist van der Schuit is service. Onze service omvat verschillende dingen. Zo geven we u een persoonlijk advies over het kussen dat het beste bij u past en bezorgen uw aankoop gratis bij u thuis. Hier houdt de service bij de gemiddelde beddenzaak vervolgens op. Bij ons is dat niet zo. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe Silvana kussen als dat u had gehoopt, of dat een Silvana kussen dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, laat het ons dan weten. Wij zorgen dan graag voo. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

Silvana kussens

Silvana

Al sinds 1983 ontwikkelt Silvana producten op het gebied van slapen. Silvana is een merk dat voortdurend blijft streven naar perfectie, hierbij passen zij de nieuwste technologieën toe. Zo blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Het resultaat hiervan is een breed assortiment van hoogwaardige producten.

Silvana kussens

Al ruim 30 jaar worden de in Nederland geproduceerde Silvana kussens gebruikt voor een betere nachtrust. Van de Silvana kussens zijn de meest bekende de Silvana support kussens, deze kussens van Silvana zijn er in verschillende maten en hardheden.

Silvana kussen

Over Silvana

In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Sinds die tijd heeft het assortiment van Silvana zich steeds meer uitgebreid. Voor ieder type slaper biedt Silvana nu een kussen. Het hele productieproces van een Silvana kussen voldoet aan de strengste Europese normen. Voor de productie van een Silvana kussen worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Silvana is dan ook een Nederlands kwaliteitsproduct. Het merk is bovendien innovatief: in sommige Silvana kussen en -dekbedden wordt Outlast materiaal gebruikt. Een innovatieve textielsoort die zeer geschikt is om de lichaamstemperatuur te reguleren. Ook zijn er al kussens ontwikkeld door Silvana vanuit 100% gerecycled materiaal.

Silvana kussen van Slaapspecialist van der Schuit

Als slaapspecialist zijn wij dealer van Silvana. Verschillende Silvana producten vindt u terug in ons ruime assortiment. Silvana levert verschillende typen hoofdkussens. Hierdoor is er altijd wel een Silvana kussen dat aansluit op uw wensen en behoeften. U kunt onze website raadplegen om te zien welk Silvana kussen het beste bij u past. Ons hele Silvana assortiment is uiteraard ook door u zelf te bekijken en uit te testen in onze winkel in Geldermalsen. U kunt zich in onze winkel bovendien laten adviseren. Iedereen is nu eenmaal weer een ander type slaper. Kom daarom langs bij onze winkel in Geldermalsen. Onze adviseurs geven u daar graag persoonlijk advies. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Het is bij Slaapspecialist van der Schuit onze missie om u het best mogelijke product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Daarom hebben wij ons assortiment geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd binnen iedere prijsklasse het beste product bieden en weet u zeker dat u niet teveel betaald!

'Service' is een tweede speerpunt van Slaapspecialist van der Schuit. Onze service omvat verschillende dingen. Zo geven we u een persoonlijk advies over het kussen dat het beste bij u past en bezorgen we uw aankopen gratis bij u thuis. Bij de gemiddelde beddenzaak houdt de service vervolgens op. Bij ons is dat niet zo. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe Silvana kussen als dat u had gehoopt, of dat een Silvana kussen dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Mocht het gebeuren dat u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, laat het ons dan weten. Graag zorgen wij voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

Graag tot ziens bij Slaapspecialist van der Schuit!