Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Silvana kussens

Silvana kussens van Slaapspecialist van der Schuit

Silvana kussens nodig? Bent u opzoek naar een kussen die uw hoofd genoeg steun geeft? Dan bent u bij ons aan goede adres. Wij, van Slaapspecialist van der Schuit hebben een breed assortiment Silvana kussens. Onze Silvana kussens bied uw hoofd een fijne slaaphouding, waardoor u niet meer wakker word met een verkrampte nek. U wilt toch ook 's morgens fit en uitgeslapen uw bed uitstappen? Onze Silvana kussens kunnen dit voor u realiseren. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. 

Silvana kussens kopen bij Slaapspecialist van der Schuit

Als u net zo enthousiast bent geworden over onze Silvana kussens, dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Geldermalsen. U vindt bij ons een ruim assortiment boxsprings, matrassen en kussens maar ook bedtextiel, bedbodems en kasten. Al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. In onze showroom kunt u onze producten zelf zien en uitproberen. Al onze producten zijn ook te zien en verkrijgbaar in onze webshop.  Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons assortiment Silvana kussens? We helpen u graag om het juiste Silvana kussen te kiezen. Om het juiste kussen voor u te vinden, kijken wij naar een aantal factoren die belangrijk zijn bij de aanschaf, dit zijn dingen zoals uw slaaphouding en uw postuur. Deze factoren zijn bij iedereen weer anders. Bij Slaapspecialist van der Schuit geven we u daarom graag persoonlijk advies. 

Hygienische Silvana kussens 

Onze Silvana kussens zijn veerkrachtig en heeft een stevig hoofdkussen. Het hoofdkussen is gevuld met kleine witte eendenveertjes. Het voelt bovendien heerlijk zacht, de buitenkant is namelijk extra gewatteerd. De kussenhoes bestaat uit 100% hoogwaardig katoen en is anti-huisstofmijt. Als u last heeft van huisstofmijtallergie of vind u het belangrijk dat u schoon en hygienisch kan slapen, dan is ons kussen voor u de uitkomst! Al onze kussens zijn speciaal behandeld tegen huisstofmijt en zijn verkrijgbaar in uitvoeringen die op zeer hoge temperaturen wasbaar zijn. Hierdoor gaat u bacterieen tegen. 

Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen, gevestigd in de regio van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Van der Schuit heeft al Jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort. Wij hebben een groot assortiment, hierdoor hebben wij alles voor een goede nachtrust. Wij bieden u uiteraard deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten door onze adviseurs. Wij nodigen u van harte uit om onze complete assortiment online te bekijken.