Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Silvana kussens

​Over Silvana kussens

Op zoek naar Silvana kussens? Silvana biedt kussens voor ieder slaaptype, of u nu op uw rug, buik of op uw zij slaapt. Silvana ontwikkeld kussens op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het eerste innovatieve hoofdkussen, het Silvana Support kussen, werd in 1983 ontwikkeld. Sinds die tijd zijn er veel kussens bij gekomen in het assortiment van Silvana. De kussens van Silvana worden gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. Het productieproces van Silvana voldoet aan de strengste Europese normen. Het is een innovatief merk, dat steeds weer nieuwe technieken en materialen ontwikkeld voor het maken van de Silvana kussens. Zo wordt er in sommige Silvana kussens Outlast materiaal gebruikt. Dit materiaal is een innovatieve textielsoort die uitstekend de lichaamstemperatuur kan reguleren. Daarnaast heeft Silvana kussens ontwikkeld uit 100% gerecycled materiaal. 

Silvana kussens van Slaapspecialist van der Schuit

Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u alles op het gebied van slapen. Ons ruime aanbod omvat uitsluitend kwaliteitsmerken, waaronder Silvana. In ons aanbod vindt u verschillende Silvana producten, waaronder veel kussens. Doordat Silvana verschillende soorten kussens produceert vindt u altijd een kussen dat u prettig vindt. Bent u benieuwd naar ons aanbod Silvana kussens? Kom dan langs in onze ruime showroom in Geldermalsen. U kunt de kussens hier met eigen ogen zien en uitproberen. Bovendien kunt u zich er laten adviseren over de aanschaf van een Silvana kussen. Zo weet u zeker dat u met het juiste Silvana kussen de winkel verlaat. Optimaal slaapcomfort verzekerd! 

Bij Slaapspecialist van der Schuit is het onze missie om iedere klant gelukkig te maken. Ook willen we iedere klant het beste product kunnen bieden voor elk budget. We hebben daarom de prijs-kwaliteit van een product telkens voor ogen gehouden bij het samenstellen van ons aanbod. Zo weet u zeker dat u bij Slaapspecialist van der Schuit nooit teveel betaalt! 

Ook service is een belangrijk speerpunt van Slaapspecialist van der Schuit. U kunt altijd rekenen op eerlijk en vakkundig advies over onze kussens, matrassen en boxsprings. We adviseren u niet om het duurste bed te kopen, maar het bed dat bij ú past. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bezorgen we uw aankopen kosteloos bij u thuis. Bij de meeste beddenzaken houdt de service hier op, maar niet bij ons. Het kan namelijk zo zijn dat uw nieuwe Silvana kussen toch niet zo lekker slaapt als dat u had verwacht. Het zou dan natuurlijk heel vervelend zijn als u met die klacht niet bij ons terecht kunt. Laat het ons daarom weten als uw nieuwe kussen toch niet bevalt. We zorgen dan graag voor een oplossing, zodat u uiteindelijk een kussen heeft waar u heerlijk op kunt slapen!