U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Kledingkast samenstellen

Naast kennis van slapen zijn wij ook al jaren gespecialiseerd in slaapkamer kasten. Wij verkopen alleen kledingkasten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die geproduceerd worden door grote merken zoals Rauch, Nolte, Wiemann, Loddenkemper, Hülsta en nog veel meer. Deze kledingkasten kunnen wij volledig voor u samenstellen en tekenen in ons 3D tekenprogramma. In de video aan de rechterzijde geven wij een duidelijke uitleg hoe dit precies in zijn werk gaat.  

Merk & type kast

Zoals hierboven vermeld hebben wij een ruim assortiment met verschillende merken en typen kledingkasten. Zo kan er gekozen worden voor een kledingkast met draaideuren of zweefdeuren. Bij een kledingkast met draaideuren draaien, zoals de naam het al zegt, de deuren naar voren open. Bij een kledingkast met zweefdeuren hangen de deuren in een rails en schuiven de deuren van links naar rechts over elkaar heen open. Beide type kasten hebben zo hun voordelen. Een zweefdeurkast is bijvoorbeeld gemakkelijker in kleinere ruimtes te gebruiken, omdat er geen ruimte nodig is om de deuren naar voren te openen. Zo bieden wij nog een tal van andere type kasten aan op onze website. 

Bekijk al onze kledingkasten hier

 

Afmetingen van de kast

Al onze kledingkasten zijn samen te stellen in veel verschillende hoogte- breedte én dieptematen. Bij de keuze van een brede kast kan er in veel gevallen ook gekozen worden voor meerdere kastdeuren. Bij al onze kasten kunnen de verschillende uitvoeringen en/of afmetingen online op onze website geselecteerd en samengesteld worden. Een van onze populairste kledingkasten zijn de kledingkasten van 180 cm breed en 200 cm breedOnze kledingkasten kunnen ook op de centimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden, zodat de kast precies in uw interieur past. 

 

Kleuruitvoeringen

Het zou saai zijn als alle kasten maar in een kleur uitgevoerd kunnen worden. Gelukkig bieden al onze leveranciers een groot scala aan kleurmogelijkheden en materialen aan. Dit gaat om wat meer basic kleuren zoals wit, zwart of grijs of mooie houten materialen. Voor wat luxere uitvoeringen bieden wij ook mooie kasten van glas, hoogglans wit of met een mooie, handige spiegel aan. Door alle optiemogelijkheden die wij op onze website bieden kunt u uw kledingkast exact uitvoeren in de kleurencombinaties die het best passen in uw interieur. Zo hoeft een kledingkast niet volledig zwart te zijn, maar zijn er ook combinaties mogelijk met een houten zijkant en mooie zwarte kastdeuren van glas. 

 

Kledingkast op maat laten maken

Op onze website is het bij al onze producten mogelijk om ze naar wens samen te stellen. Echter kunnen er natuurlijk ook hele specifieke wensen zijn die niet op de website samengesteld kunnen worden. Een kast met hele specifieke afmetingen of met schuine elementen voor op de zolderkamer zijn niet altijd exact samen te stellen op de website.

Met het tekenprogramma kunnen wij ook deze kledingkasten volgens de specifieke wensen voor u tekenen. U krijgt wederom meteen een visualisatie te zien van de kast en er komt ook direct een prijs uit rollen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u uitgebreid kunnen helpen. U kunt ons ook bereiken via de telefoon: 0345 581 835 of via de mail: info@slaapspecialistvanderschuit.nl