Kledingkast online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Kledingkast online kopen

Online kledingkast verkrijgbaar

Naast onze aangeboden kledingkasten verkopen wij ook linnenkasten en nachtkasten. Ook wat deze kasten betreft bieden wij verschillende soorten en maten aan. Daarnaast kunt u uw linnenkast en nachtkast combineren met uw nieuwe kledingkast. Kortom, wij hebben alles onder één dak! Zo kunt u bij ons uw hele slaapkamer een nieuwe boost geven. Wat denk u van de romantische stijl of onze retro stijl? Bij ons kunt u allerlei soorten kasten combineren met uw nieuwe luxe bed. Zoals u ziet hebben wij een ruime keuze aan kasten. Voor kledingkasten, linnenkasten of nachtkasten u bent bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel in Geldermalsen

Welke kledingkast kiest u?

Wilt u uw slaapkamer in een bepaalde stijl inrichten, dan kunt u ervoor kiezen om uw kledingkast met uw bed te laten matchen. Of u nu een klassieke, moderne of een romantische slaapkamer wilt, wij hebben voor u de perfect matchende kledingkasten. Zo hebben wij kledingkasten in verschillende soorten en maten. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen naar onze aangeboden kasten. In onze winkel kunt u de kasten in het echt komen bewonderen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Naast onze bedden staan onze adviseurs ook graag voor u klaar als u informatie wilt over uw gewilde kledingkast. Onze service begint uiteraard bij het eerste contact met u in de showroom. Wij vinden het daarnaast belangrijk om u onze service aan te bieden, ook na de aankoop van een kledingkast. 

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Onze persoonlijke service staat altijd bij ons voorop. Wij staan graag voor u klaar in onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Daarnaast geven wij u alvast een kijkje in onze webshop zodat u een goed beeld krijgt van welke mooie producten wij verkopen. Wij staan altijd voor u klaar, mocht er iets met uw kast aan de hand zijn. Schroom niet om dan  contact met ons op te nemen. 

Draaideur en zweefdeur kledingkasten

Er zijn verschillende typen kledingkasten. Zo zijn er zweefdeurkasten die ook wel schuifdeurkasten worden genoemd. Ook is er de keuze uit verschillende traditionele draaideurkasten. Er zitten natuurlijk voor- en nadelen aan deze verschillende soorten kasten. Naast het feit dat deze verschillende kledingkasten er anders uit zien, zijn ze ook anders in gebruik. Een zweefdeurkast neemt minder ruimte in de kamer in doordat de deuren in de kast heen een weer schuiven. Bij een draaideurkast draaien de deuren naar buiten open en hierdoor is er meer ruimte nodig. Een draaideurkast heeft dan wel weer het voordeel dat twee personen tegelijkertijd de kast kunnen gebruiken. Bij een schuifdeurkast schuift de ene deur namelijk voor de andere deur waardoor maar één deel van de kast te gebruiken is. In al deze type kasten kunnen dezelfde indelingen en kleurcombinaties gekozen worden.