Kledingkast online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Kledingkast online kopen

Kledingkast bij uw Slaapspecialist

Bent u op zoek naar een kledingkast? Bij de Slaapspecialist van der Schuit verkopen wij onder andere ook kledingkasten. Naast onze bedden en bedtextiel bieden wij u ook een ruim aanbod aan in kledingkasten. Zoekt u een kledingkast? Wij bieden verschillende kasten in ons assortiment aan in verschillende soorten en maten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom zodat u onze kasten kunt bezichtigen. Ook in onze online webshop kunt u uiteraard een kijkje nemen.

Online kledingkast verkrijgbaar

Naast onze aangeboden kledingkasten verkopen wij ook linnenkasten en nachtkasten. Ook in deze kasten hebben wij verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u uw linnenkast en nachtkasten combineren met uw nieuwe kledingkast. Zo hebben wij alles onder 1 dak! Zo kunt u bij ons uw hele slaapkamer een nieuwe boost geven. Wat denk u van de romantische stijl of onze retro stijl? Bij ons kunt u allerlei soorten kasten combineren met uw nieuwe luxe bed. Zoals u merkt hebben wij een ruime keuze is kasten. Kledingkasten, linnenkasten of nachtkasten u bent bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel in Geldermalsen. 

Welke kledingkast kiest u?

Wilt u uw slaapkamer in een bepaalde stijl inrichten, dan kunt u ervoor kiezen om uw kledingkast bij uw bed te matchen. Of u nu een klassieke, moderne of een romantische slaapkamer wilt, wij hebben voor u de matchende kledingkasten. Zo hebben wij verschillende soorten maten kledingkasten. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen naar onze aangeboden kasten. In onze winkels kunt u de kasten in het echt komen bewonderen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Naast onze bedden staan onze adviseurs ook graag voor u klaar als u informatie wilt over uw gewilde kledingkast. Onze service begint uiteraard bij het eerste contact met u in de showroom. Wij vinden het daarnaast belangrijk u ook onze service aan te bieden, ook na de aankoop van een kledingkast. 

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Onze persoonlijke service staat altijd bij ons voorop. Wij staan graag voor u klaar in onze slaap speciaalzaak in Geldermalsen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Daarnaast geven wij u alvast een kijkje in onze webshop zodat u een goed beeld krijgt welke mooie producten wij verkopen. Wij staan altijd voor u klaar mocht er iets met uw kast zijn. Schroom niet om ons dan te contacteren.

Draaideur en zweefdeur kledingkasten

Er zijn verschillende typen kledingkasten. Zo zijn er zweefdeur kasten ook wel schuifdeur kasten genoemd. Ook is er de keuze uit draaideur kasten. Er zitten natuurlijk voordelen en nadelen aan beide soorten kasten. Naast dat deze typen kledingkasten er anders uit zien, zijn ze ook anders in gebruik. Een zweefdeur kledingkast neemt minder ruimte in de kamer in doordat de deuren in de kast heen een weer schuiven. Bij een draaideur kledingkast draaien de deuren naar buiten open waardoor deze meer ruimte in de kamer nodig heeft. Bij een draaideur kast is er dan wel weer het voordeel dat twee personen tegelijk de kast kunnen gebruiken. Bij een schuifdeur kledingkast schuift de ene deur voor de andere deur waardoor maar een deel van de kast te gebruiken is. In al deze type kasten kunnen dezelfde indelingen en kleurcombinaties gekozen worden.