Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Slaapspecialist van der Schuit

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Slaapspecialist van der Schuit?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Slaapspecialist van der Schuit
U bent hier:

Kledingkast online kopen

Kledingkast bij uw Slaapspecialist

Bent u op zoek naar een kledingkast? Bij de Slaapspecialist van der Schuit verkopen wij onder andere ook kledingkasten. Naast onze bedden en bedtextiel bieden wij u ook een ruim aanbod aan in kledingkasten. Zoekt u een kledingkast? Wij bieden verschillende kasten in ons assortiment aan in verschillende soorten en maten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom zodat u onze kasten kunt bezichtigen. Ook in onze online webshop kunt u uiteraard een kijkje nemen.

Online kledingkast verkrijgbaar

Naast onze aangeboden kledingkasten verkopen wij ook linnenkasten en nachtkasten. Ook in deze kasten hebben wij verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u uw linnenkast en nachtkasten combineren met uw nieuwe kledingkast. Zo hebben wij alles onder 1 dak! Zo kunt u bij ons uw hele slaapkamer een nieuwe boost geven. Wat denk u van de romantische stijl of onze retro stijl? Bij ons kunt u allerlei soorten kasten combineren met uw nieuwe luxe bed. Zoals u merkt hebben wij een ruime keuze is kasten. Kledingkasten, linnenkasten of nachtkasten u bent bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel in Geldermalsen. 

Welke kledingkast kiest u?

Wilt u uw slaapkamer in een bepaalde stijl inrichten, dan kunt u ervoor kiezen om uw kledingkast bij uw bed te matchen. Of u nu een klassieke, moderne of een romantische slaapkamer wilt, wij hebben voor u de matchende kledingkasten. Zo hebben wij verschillende soorten maten kledingkasten. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen naar onze aangeboden kasten. In onze winkels kunt u de kasten in het echt komen bewonderen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Naast onze bedden staan onze adviseurs ook graag voor u klaar als u informatie wilt over uw gewilde kledingkast. Onze service begint uiteraard bij het eerste contact met u in de showroom. Wij vinden het daarnaast belangrijk u ook onze service aan te bieden, ook na de aankoop van een kledingkast. 

Service van Slaapspecialist van der Schuit

Onze persoonlijke service staat altijd bij ons voorop. Wij staan graag voor u klaar in onze slaap speciaalzaak in Geldermalsen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Daarnaast geven wij u alvast een kijkje in onze webshop zodat u een goed beeld krijgt welke mooie producten wij verkopen. Wij bieden u na uw aankoop 14 dagen bedenktijd aan. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om uw gekochte aankoop terug te sturen.