U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Wat is een goede boxspring?

Omdat u veel tijd van uw leven spendeert in bed is een goede boxspring erg belangrijk voor een optimale nachtrust. Maar wat is een goede boxspring eigenlijk? Een goede boxspring zorgt ervoor dat u prettig ligt en uitgerust wakker wordt zonder lichamelijke klachten. Echter bestaat de beste boxspring die voor ieder persoon geschikt is simpelweg niet. Er zijn verschillende factoren die van belang zijn om een boxspring te bestempelen als goed zoals gewicht, slaaphouding, lichaamsbouw, hoe snel u transpireert en persoonlijke voorkeuren. Het is daarom van groot belang wanneer u een goede boxspring wilt kopen dit precies af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Bekijk hier de best geteste boxspring van 2021: de Avek Ninety Boxspring

Een goede boxspring kopen door proef te liggen

Zoals wij hierboven beschrijven zijn er dus veel factoren die een invloed hebben om de juiste keuze te maken voor een goede boxspring. Bij Slaapspecialist van der Schuit hebben wij veel expertise binnen de slaapbranche en kunnen, door naar al deze factoren te kijken, u een advies op maat geven. Naast een passend advies is het voor u belangrijk om daadwerkelijk te ervaren hoe onze producten precies liggen. U bent daarom welkom in onze showroom om proef te komen liggen en zelf te voelen wat voor u een goede boxspring is om aan te schaffen.

Slaapspecialist van der Schuit biedt producten in een beter segment aan binnen de slaapbranche. Dit betekent dat wij goede boxsprings en andere slaap relateerde producten leveren waarbij kwaliteit voorop staat.

Bekijk onze boxsprings hier: https://www.slaapspecialistvanderschuit.nl/boxsprings/alle-boxsprings/

Het oog wilt ook wat

Er zijn veel verschillende soorten boxsprings, waarbij elk type weer zijn eigen stijl, kleuren, materialen of accessoires heeft. Een goede boxspring is ook een boxspring die met haar fysieke en functionele eigenschappen moet passen in uw slaapkamer. Houdt u meer van basic of wilt u een mooi groot hoofdbord met LED-verlichting? Welke kleuren heeft u in uw slaapkamer? Het kan ook van belang zijn om goed over deze fysieke kenmerken na te denken om een goede boxspring te kopen die aansluit op de stijl van de slaapkamer.

Bekijk hier de Supreme Aqtive 2 boxspring van Jensen

Andere aandachtspunten bij het kopen van een goede boxspring

  • Afmetingen. Voor langere mensen kan een bed van 210/220 cm in de lengte beter zijn terwijl voor een stel een twijfelaar van 140 cm misschien net te klein is. Bekijk hier onze Avek boxsprings die géén meerprijs berekenen voor een lengte van 210 of 220 cm.
  • Functionaliteit. Heeft u bijvoorbeeld zorg nodig en wilt u makkelijker uit bed komen, dan is een hoog-laag boxspring een goede optie.
  • Comfort. Leest u in bed of kijkt u tv? Een elektrisch verstelbare boxspring kan dan een oplossing bieden. Een voorbeeld van een elektrische boxspring is de M Line Elite boxspring
  • Kussens en textiel. Ook een goed kussen of een prettig dekbed heeft invloed op de slaapkwaliteit.
  • Topmatras. Een topmatras of ook wel topper genoemd voegt een extra laag comfort toe en zorgt ervoor dat het matras onder de topper langer mee gaat.