U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Wat is een goed bed?

Naast dat een goed bed zorgt voor een goede nachtrust, spendeer je veel tijd van je leven in bed. Het kopen van een goed bed is dus van groot belang. Maar wat is een goed bed eigenlijk? Een goed bed zorgt ervoor dat u comfortabel ligt en uitgerust wakker wordt zonder enige lichamelijke klachten. Nou is het zo dat het ‘beste bed’ die voor iedereen geschikt is simpelweg niet bestaat. Zo zijn er veel factoren die een rol spelen om een bed voor u te bestempelen als ‘goed’ zoals gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding, hoe snel u transpireert, persoonlijke voorkeuren enzovoort. Daarom is het erg belangrijk wanneer u een goed bed wilt kopen dit precies af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Bekijk ook het best geteste bed van 2021: de Avek Ninety Boxspring

Een goed bed kopen door proef te liggen

Zoals hierboven vermeld zijn er dus veel verschillende factoren die invloed hebben om de juiste keuze te maken voor een goed bed. Bij Slaapspecialist van der Schuit hebben wij veel expertise binnen de slaapbranche en kunnen, door naar al deze factoren te kijken, u een advies op maat geven. Naast een passend advies is het voor u belangrijk om daadwerkelijk te ervaren hoe onze producten precies liggen. U bent daarom welkom in onze showroom om proef te komen liggen en zelf te voelen wat voor u een goed bed is om aan te schaffen.

Slaapspecialist van der Schuit biedt producten in een beter segment aan binnen de slaapbranche. Dit betekent dat wij goede bedden en andere slaap relateerde producten leveren waarbij kwaliteit voorop staat.

Bekijk onze bedden hier: https://www.slaapspecialistvanderschuit.nl/bedden/

Het oog wilt ook wat

Er zijn veel verschillende soorten slaapsystemen zoals boxsprings, ledikanten, hoog-laag bedden enzovoort. Elk type heeft weer zijn eigen stijl, kleuren, materialen of accessoires. Een goed bed is ook een bed dat met haar fysieke en functionele eigenschappen moet passen in uw slaapkamer. Houdt u meer van basic of wilt u een mooi groot hoofdbord met LED-verlichting? Welke kleuren heeft u in uw slaapkamer? Het kan ook van belang zijn om goed over deze fysieke kenmerken na te denken om een goed bed te kopen die aansluit op de stijl van de slaapkamer.

Bekijk hier het Auping Essential bed

Andere aandachtspunten bij het kopen van een goed bed

  • Afmetingen. Voor langere mensen kan een bed van 210/220 cm in de lengte beter zijn terwijl voor een stel een twijfelaar van 140 cm misschien net te klein is (tenzij dit beter in de kamer past).
  • Functionaliteit. Heeft u bijvoorbeeld zorg nodig en wilt u makkelijker uit bed komen, dan is een hoog-laag bed een goede optie.
  • Comfort. Leest u in bed of kijkt u tv? Een elektrisch verstelbaar bed kan dan een oplossing bieden. Een voorbeeld van een elektrisch bed is de M Line Elite boxspring
  • Kussens en textiel. Ook een goed kussen of een prettig dekbed heeft invloed op de slaapkwaliteit.
  • Topmatras. Een topmatras of ook wel topper genoemd voegt een extra laag comfort toe en zorgt ervoor dat het matras onder de topper langer mee gaat.