Swissflex boxspring | Swissflex boxsprings | Slaapspecialist

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Swissflex boxsprings

Swissflex boxspring

Op zoek naar een Swissflex boxspring? De boxsprings van Swissflex kenmerken zich deels omdat het eigenlijk geen boxsprings zijn! Swissflex maakt geen gebruik van pocket veren of Bonell veren in de bodem van deze boxspring. Er zitten dus geen veren in de box. Zodoende dat er gekozen is om dit kwalitatief hoogwaardige Zwitserse bed simpelweg Box te noemen. De Swissflex boxspring heeft wel alle uiterlijke kenmerken van een boxspring, maar heeft als basis de befaamde bridge® techniek. Dit zorgt er voor dat de schouder tot wel 50 mm ver weg kan zakken en ook weer dat de lende de perfecte ondersteuning krijgt. Ook is de box flexibel tot aan de rand, u heeft dus geen last meer van harde randen aan de zijkanten van het bed! De latten van de box zijn opgebouwd uit 7 lagen beukenhout, ongekend sterk dus. Een boxspring of te wel Box van Swissflex zorgt dus voor jaren lang kwalitatief goed slaapcomfort.

Swissflex boxspring mogelijkheden   

De Swissflex box bied erg veel mogelijkheden, op deze manier kunt u, uw nieuwe boxspring precies samenstellen zoals u zou willen! Uiteraard zijn de boxen leverbaar in alle gangbare maten, ook als 1-persoons uitvoering. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een box van 120 cm breed! Ook aan de lengte maten is gedacht, zo kunt u naast de standaard maat van 200 cm lang, ook kiezen voor een lengte van 210 of 220 cm lang. Dit kan zelfs zonder meerprijs. Ook aan stof keuze geen gebrek, zo heeft u de keuze uit 8 verschillende stoffen en deze hebben vervolgens weer talloze mogelijkheden in kleur.   Vervolgens is er de keuze tussen 3 verschillende hoofdborden, een deel van deze hoofdborden zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Dus mocht u wat minder ruimte hebben achter u boxspring, kunt u even goed kiezen voor een mooi hoofdbord. Ook aan de onderkant van de boxspring is gedacht, zo heeft u de keuze uit 6 verschillende poten. De box van Swissflex is leverbaar in 2 verschillende hoogtes, 24 of 33 cm hoog. Beide hebben het zelfde ligcomfort, het verschil zit in de uitstaling van de boxspring. Verstelbaarheid hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, u kunt kiezen voor een 2 of 4 motorige uitvoering.

Welk matras past bij een Swissflex boxspring?   

De box van Swissflex is perfect te combineren met de matrassen van Swissflex. De 7 verschillende zones van de Swissflex matrassen sluiten precies aan op de Box van Swissflex. De matrassen dienen als comfort laag boven op de box. In onze showroom helpen onze adviseurs u graag bij het zoeken naar het juiste comfort voor uw nieuwe boxspring! 

Swissflex boxspring bestellen

Bent u op zoek naar een Swissflex boxspring? Zoekt u een boxspring met veel mogelijkheden die u naar wens kunt samenstellen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in de showroom van Slaapspecialist van der Schuit. U vindt ons in het stadje Geldermalsen in de buurt van Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u professioneel advies te geven voor het aanschaffen van een unieke Swissflex boxspring. Een Swissflex boxspring biedt vele mogelijkheden. De boxsprings zijn leverbaar in verschillende maten. Denkt u aan eenpersoons boxsprings, twijfelaars en tweepersoons boxsprings. U kunt nu ook kiezen voor 120 cm breed. Deze boxspring past in iedere kamer!


Voordelen van een Swissflex boxspring

Door het aanschaffen van een Swissflex boxspring bent u verzekerd van een prettig en mooi bed! De boxsprings van Swissflex wijken af van de normale boxsprings. Swissflex maakt namelijk geen gebruik van pocketveren of Bonell veren. Swissflex is een Zwitsers merk dat is gemaakt van kwalitatief hoge materialen. Het mooie aan de Swissflex boxsprings is dat de bedden er wel uit zien als een boxspring. Het verschil zit hem in de basis, de befaamde bridge® techniek. Dit zorgt ervoor dat uw schouders tot wel 50 mm weg kunnen zakken in het matras maar dat door de samenstelling van de bridge® techniek uw lichaam ook de perfecte ondersteuning krijgt. De lattenbodem van de Swissflex boxspring is gemaakt van 7 lagen beukenhout. De box van Swissflex is goed te combineren met de matrassen van Swissflex. Mede omdat de 7 verschillende zones van de Swissflex matrassen exact aansluiten op de box van Swissflex. 


Swissflex boxspring bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment in onze showroom én in onze webwinkel. Wij hebben alles in huis voor een goede nachtrust. Bovendien vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw slaapkamer. Denkt u hierbij aan kussens, nachtkastjes, lakens, boxspring en kledingkasten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij bieden u deskundig advies aan en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten, als u dat wenst. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel. Wilt u meer weten over de boxsprings van Swissflex of bent u benieuwd uit welke uitvoeringen u kunt kiezen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom in Geldermalsen of onze online webwinkel bezoeken.

Neem hieronder een kijkje in de fabriek van Swissflex waar ze hun ware vakmanschap tonen: