Perzona bed | Perzona boxspring | Perzona

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Perzona bed / boxsprings

Perzona bed online kopen

Bent u op zoek naar een Perzona bed? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij van, van der Schuit slaapspecialisten, staan graag voor u klaar in ons slaap speciaalzaak in Geldermalsen. In de regio Utrecht, Den Bosch en Nijmegen zijn wij ook een begrip geworden in de regio. Doordat wij een jarenlange ervaring hebben op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u ook als de beste adviseren in uw nieuwe Perzona bed. Slaapspecialist van der Schuit heeft een groot assortiment, hierdoor kunnen wij u alles aanbieden voor een welverdiende  nachtrust. Van kussens, matrassen, lakens tot aan boxsprings.

Perzona bed / boxsprings

Waarom een Perzona bed van Slaapspecialist van der Schuit?

Wanneer u op zoek bent naar een Perzona boxspring, dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Slaapspecialist van der Schuit  hebben wij een ruime collectie Perzona bedden. Een Perzona bedden is gebaseerd op een geheel nieuwe manier van een goede bedrust. Perzona bed is ontworpen door een persoon die goed weet dat niet iedereen hetzelfde is. Elk bed van Perzona word speciaal voor u aangepast. Wij bieden u een persoonlijk advies op maat aan met onze adviseurs. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in deze branche. Doordat wij met u al uw wensen samen brengen worden de bedden van Perzona compleet afgestemd op uw lichaam.

Advies op maat van uw Perzona bed

Onze service begint uiteraard bij het eerste contact in de showroom. Wij vinden het daarnaast ook belangrijk om u na de aankoop van uw bed ook een goede service te bieden. Misschien bent u niet tevreden met uw aankoop? Misschien ligt het matras toch niet zo lekker als gedacht, of wat als het product al snel slijtage vertoond?  Laat het ons weten. Wij helpen u graag! Onze service staat voorop. Wij staan graag voor uw klaar in onze slaap speciaalzaak in Geldermalsen. U heeft bij ons 14 dagen bedenktijd. Daarnaast bieden wij u een minimale garantie op uw Perzona bed van 2 jaar aan. Wij hebben deskundige adviseurs voor u klaar staan in onze showroom, hierdoor kunnen wij uw perfecte matras inmeten. 

Perzona bed met gepersonaliseerd matras

Een Perzona bed is het ideale bed met een weergaloze en ijsterke Slim-line design. In onze showroom kunt u een Next Generation My-Scan uitvoeren, op basis daarvan wordt er een bed op maat gemaakt met onze innovatieve hybride techniek met het beste ventilerende traagschuim. Bent u op zoek naar een Perzona bed dat een volledig maatwerk matras dan ook aansluit op uw lichaam? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit op het juiste adres!