De beste Norma boxsprings bij ons in de showroom te testen!

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Norma boxsprings

Helaas zijn de Norma boxsprings niet meer leverbaar. Hier kunt u ons overige assortiment boxsprings vinden: boxspring

Norma boxsprings

Over Norma 

Norma heeft een rijke traditie in het maken van bedden. Al sinds de start in 1884 in Oud Beijerland zijn gespecialiseerd in het maken van bijvoorbeeld veren. Uiteraard was er in de begin periode nog geen spraken van het maken van boxsprings, maar werden er vooral kapok en de veren voor bedden geproduceerd en bewerkt.  
In de huidige tijd is Norma zich met name gaan toeleggen op het produceren van boxsprings en matrassen, dit is een flink proces geweest, maar heeft er wel voor gezorgd dat Norma nu 1 van de grootste leverancier in Nederland is op het gebied van matrassen en boxsprings. 

De Timeless, het boxspring model van Norma 

De huidige boxspring collectie van Norma draait met name om de Timeless modellen. De Timeless is 1 van de eerste boxspring modellen die als een set werd aangeboden. In het verleden werden boxpring bedden veel al los samengesteld. Dat betekend dat er bijvoorbeeld een combinatie van 2 en soms zelfs 3 fabrikanten, een boxpring samengesteld werd. Norma heeft in die tijd de Timeless boxspring set geïntroduceerd. Een compleet boxspring bed, voorzien van een matras, hoofdbord en een topper. Dit was een ongekend succes! En nog steeds is de combinatie tussen een hele boxspring set en een scherpe prijs een ongekend succes. 
Norma levert op dit moment 3 varianten binnen de Timeless boxspring serie: 

Norma boxspring review 

Heeft u een Norma boxspringU kunt op onze website een review achter laten als u dat zou willen! Ook als u op zoek bent naar een Norma boxspring en een review wilt lezen van een klant die al in het bezit is van een Timeless boxsping van Norma kunt u op onze site waarschijnlijk wel een review bekijken. Niet allen op onze website worden er reviews achter gelaten ook bekende forum reviews achter gelaten. Veel al zijn de reviews van klanten in het bezit van een Norma boxspring positief. 

Norma boxspring aanbieding  

De Timeless  boxspring collectie van Norma is op dit moment in de aanbieding! U kunt nu dus extra voordelig een boxspring van Norma aanschaffen. Kom naar onze shworoom en u kunt daar zelf het bijzonder lig comfort van de Norma Timeless ervaren en wij zijn dan ook in de mogelijkheid u de mooie Norma boxspring aanbieding te laten zien!   

Norma boxspring timeless elektrisch 

De Norma boxspring modellen kunnen allemaal ook elektrisch verstelbaar geleverd worden! Door het verstellen van de boxspring door middel van een elektrisch motor kunt u op een ideale manier ontspannen in en op uw nieuwe Norma boxspring. Bij de elektrisch verstelbare boxspring modellen van Norma heeft u de keuze uit 3 varianten:  

  • De traditionele 4-knik 

  • De luxere 5-knik waarbij het hoofd gedeelte extra versteld kan worden  

  • De zelfde 5-knik, maar dat met de toevoeging van de pullback functie 

Het pullback systeem zorgt ervoor dat het gehele vertelbare systeem naar achteren gaat, u blijft dus als het ware op de zelfde plek, maar gaat toch omhoog.