Bekijk hier onze Karlsson boxsprings

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Karlsson boxsprings

Karlsson boxsprings

Karlsson boxsprings

Op zoek naar de perfecte Kårlsson boxspring? Ontdek het uitgebreide assortiment bij Slaapspecialist van der Schuit! Wanneer u verlangt naar een ongeëvenaarde slaapervaring dan kunt u kiezen voor het Scandinavische comfort van een Kårlsson boxspring. Dit is meer dan zomaar een bed. Met een Kårlsson boxspring geniet u elke nacht van een persoonlijke slaapbeleving zoals nooit tevoren. De unieke eigenschappen van een Kårlsson boxspring bieden ongekend comfort en verfijnd design, altijd afgestemd op uw stijl. Met behulp van onze handige boxspring configurator stelt u moeiteloos uw eigen Kårlsson boxspring samen. 

Maar wat maakt een Kårlsson boxspring nu echt bijzonder? De combinatie van zorgvuldigheid, hoogwaardige materialen en ambachtelijke slaapkennis zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit in elke boxspring. Bovendien geniet u op al onze boxsprings en matrassen van een uitgebreide garantie. In ons exclusieve aanbod Kårlsson boxsprings vind u gegarandeerd de boxspring die voldoet aan al u eisen op het gebied van uiterlijk en slaapcomfort. Aarzel niet en ontdek vandaag nog onze collectie! Vergeet ook niet dat u bij ons terecht kunt voor bijpassende meubelen, zoals nachtkastjes, hockers en beddengoed.

Verken het diverse aanbod Kårlsson boxsprings. De kracht van Kårlsson boxsprings schuilt in de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en design. De basis van elke Kårlsson boxspring is van sublieme kwaliteit. Vervolgens geeft u zelf invulling aan het comfort en design.

Kiezen voor optimaal comfort? Ga voor een elektrisch verstelbare Kårlsson boxspring of ontdek de elektrisch verstelbare variant met pullback systeem. Deze biedt een ergonomische lig- en zitpositie, uitstapverlichting en een edge-to-edge systeem voor gelijkmatig comfort over het hele oppervlak. Op gebied van design heeft u diverse keuzes: van stijlvol en basic met de Autentik collectie, tot trendy en slank met de Attraktiv collectie, of juist rijk en gedetailleerd met de Unik collectie. Voor elk designvoorkeur is er een passende optie beschikbaar. En als u op zoek bent naar specifieke afmetingen, bekijk dan zeker onze eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings, boxsprings van 140x200, 160x200 of 180x200 cm.

Kårlsson boxsprings bieden altijd waardevolle prijzen Met de aanschaf van een Kårlsson boxspring investeert u in vele jaren slaapcomfort dankzij de voortreffelijke kwaliteit. Bovendien worden alle Kårlsson boxsprings kosteloos thuisbezorgd en professioneel gemonteerd door ons eigen team. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via de telefoon, chat of de mail!