Bent u op zoek naar de luxe Jensen bedden?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Jensen bedden

Jensen boxsprings

Over Jensen

Op zoek naar Jensen bedden? Jensen is Scandinavische matrassenfabrikant. Het bedrijf werd in 1947 opgericht in Noorwegen. Er is sindsdien veel veranderend, maar de filosofie van het bedrijf is nog steeds hetzelfde: 'Een echte Jensen moet je kunnen zien en voelen'. Vandaag de dag is het bedrijf één van de grootste matrassenfabrikanten van Scandinavië. Er worden jaarlijks 150.000 matrassen en boxsprings geproduceerd in Selvik, aan het Oslofjord. De Jensen bedden worden gemaakt door medewerkers die het vak vaak van hun ouders leren. Zij beschikken hierdoor over een vakkundigheid waar een machine niet aan kan tippen. 

Jensen bedden van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenspecialist. Wij hebben de hoogwaardige boxsprings en matrassen van Jensen dan ook in ons assortiment opgenomen. Jensen biedt bedden in veel verschillende soorten en maten. Zo is er altijd wel één van de vele Jensen bedden dat bij u past! Ons hele assortiment van Jensen bedden vindt u op onze website én in onze slaapspeciaalzaak. Onze zaak is gevestigd in Geldermalsen en is gemakkelijk bereikbaar. 

Het kopen van Jensen bedden

Veel informatie over onze Jensen bedden is te vinden op onze website. We begrijpen dat u niet dagelijks een bed koopt en dat u het daarom belangrijk vindt om deskundig advies te krijgen. Een bed is nu eenmaal iets heel persoonlijks. Ieder persoon heeft andere gewoontes en wensen op het gebied van slapen. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze winkel. Daar helpen we u om een keuze te maken uit de vele soorten en maten Jensen bedden. Onze adviseurs staan u graag te woord en geven u een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!  We zien het bij Slaapspecialist van der Schuit als onze uitdaging om u het best mogelijke product te bieden. Het is daarbij ons doel om u het beste bed te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Ons hele beddenassortiment is samengesteld vanuit het principe 'de beste prijs-kwaliteitsverhouding'. Zo kunnen we u altijd het beste bed bieden van iedere prijsklasse en weet u zeker dat u nooit teveel betaalt! Ook service vinden wij, naast de beste prijs-kwaliteitsverhouding, heel belangrijk. Onze service houdt in dat we u een persoonlijk advies geven over het bed dat het beste bij u past en dat we alle Jensen bedden gratis thuisbezorgen en - indien nodig - monteren. De service die een andere beddenwinkel biedt, houdt na het leveren van het product vaak op. Slaapspecialist van der Schuit gaat echter verder. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe Jensen bed als dat u had gehoopt, of dat een product dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Laat het ons altijd weten als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Wij zorgen dan graag voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken én te houden.  We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit! 

Optimale kwaliteit door uitvoerige testen

In de video hieronder laat Jensen zien hoe zij hun producten uitgebreid testen. Zo testen ze bijvoorbeeld bij matrassen de volgende 4 zaken:

  1. Comfort en ontspanning
  2. Netheid en frisheid
  3. Droog en prettig bedklimaat
  4. Betrouwbaarheid en veiligheid

Het is echt interessant om te zien hoe ze deze testen uitvoeren en zeker de moeite waard om even te kijken!