Op zoek naar een Eastborn boxspring?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Eastborn boxsprings

Eastborn boxspring

Eastborn is een begrip als het gaat om boxsprings! Een Eastborn boxspring heeft maar liefst 25 jaar garantie op draad- en framebreuk. Met een Eastborn boxspring krijgt u dus een hoop zekerheid. Een Eastborn boxspring is leverbaar in vele verschillende maten en kleuren. In onze showroom hebben wij flink wat Eastborn boxspring modellen staan. Kom naar onze showroom en kom een Eastborn boxspring zelf proberen!

Eastborn boxspring aanbieding

Een Eastborn boxspring aanbieding doen wij u graag! In onze showroom is er volop de mogelijkheid om te profiteren van een op maat gemaakt Eastborn boxspring aanbieding! Een Eastborn boxspring aanbieding kunnen wij u ook telefonisch of per e-mail doen, kies voor de optie "offerte aanvraag" en wij doen u een Eastborn boxspring aanbieding.

Ligcomfort Eastborn Boxspring

Een Eastborn boxspring is leverbaar met verschillende typen ligcomfort. Zo heeft u de keuze uit stretch of colour matrassen op uw nieuwe Eastborn matrassen. Stretch matrassen hebben een traditionele witte tijk (hoes van de matras) de colour matrassen van de Eastborn boxspring Serie zijn gestoffeerd in een meubelstof, vaak dezelfde kleur als de rest van de boxspring. De Colour matrassen worden vaak gecombineerd met een topper. Vrijwel alle type matrassen van Eastborn zijn leverbaar in twee verschillende hardheden. In onze showroom vindt u een greep uit de boxspring collectie van Eastborn en daarnaast zijn er ook verschillende typen matrassen.