Avek Fier boxsprings | Beste Advies

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Avek Fier boxsprings

Avek Fier boxsprings

Avek uit het Nederlandse Surhuisterveen, heeft een rankere boxspring geïntroduceerd genaamd de Fier boxspring. Fier is een Friese naam voor het woord trots en dus zeker een boxspring waar Avek trots op is. De boxspring is ontworpen in samenwerking met Hans Daalder, die ook verschillende andere modellen voor Avek heeft ontworpen. Het unieke aan de Avek Fier boxspring is de ranke box ten opzichte van de andere Avek boxsprings. Deze ranke box wordt ondersteund door unieke moderne 15 cm hoge 'black chrome' design poten. Dit samen met een zwevend hoofdbord in drie verschillende uitvoeringen, zorgt voor een luchtige uitstraling. Boxspring Fier kan gekozen worden als elektrisch verstelbare boxspring of als vlakke uitvoering. De elektrische uitvoering wordt geleverd met draadloze afstandsbedieningen.

Fier hoofdborden

De verschillende typen Fier boxsprings onderscheiden zich door de verschillende zwevende hoofdborden. Zo is het mogelijk om een keuze te maken voor een strak hoofdbord genaamd Flak. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een hoofdbord met een streep genaamd Line of een gecapitonneerd hoofdbord met de naam Styl. In combinatie met de luxe meubelstoffen en vele keuze in ligcomfort wordt zo de boxspring helemaal naar uw wens samengesteld.

Spiraalbodem

De Avek Fier boxspring van Avek heeft net als de Simmer boxspring een spiraalbodem en onderscheidt zich hiermee van de standaard boxsprings. De spiraalbodem is van hoge kwaliteit, heeft een dubbelgeweven draad en wordt in de eigen fabriek van Avek in Surhuisterveen geproduceerd. Door deze unieke bodem heeft de Fier een optimale doorluchting en daardoor een goede ventilatie.

Avek Fier matrassen en topmatrassen

De Fier boxspring kan natuurlijk helemaal zelf samengesteld worden. Zo kunt u kiezen voor de hardheid van het matras die het beste bij u past en dit afmaken met de keuze uit de juiste topper. De 5-zone matrassen bestaan uit een kern van thermisch geharde pocketveren met een afdekkingslaag van goed ventilerend koudschuim en kunnen gekozen worden in de hardheden standaard, stevig en extra stevig. De Fier toppers sluiten hier naadloos op aan met de aansluitende ergonomische zones in de toppers. Bij de toppers is de keuze uit een wat stevigere variant de koudschuim topper of de wat zachtere variant de Innerzone latex topper. Door deze materialen te combineren komen er vele verschillende typen ligcomfort uit. Samen wordt dan het beste ligcomfort bepaald zodat u tot een juiste ondersteuning en rust in de nacht kan komen.