U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Boxspring Zaltbommel

Boxspring Zaltbommel

In Geldermalsen, een klein stukje rijden vanaf Zaltbommel vind u onze showroom vol met verschillende soorten en type boxsprings. Door de hoeveelheid boxsprings en de verschillende adviseurs, mogen wij misschien wel zeggen dat wij een echte boxspring expert zijn. 
Wij hechten nog steeds erg veel waarde aan traditionele services. Onze klant is echt koning. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste boxspring, maar willen dat zeer zeker niet op een opdringerige manier. Het zoeken van een goede boxspring, daar helpen wij u graag mee, door mee te denken en door het hebben van kennis van zaken.

Boxspring merken Zaltbommel

In onze showroom vind van verschillende top merken boxsprings. Zo zijn wij trotse dealer van bijvoorbeeld Avek, Eastborn, Jensen en M Line. naast deze bekendere merken werken wij ook met de boxsprings uit de Grandeur collectie. Het type boxspring van de Grandeur collectie kan erg strak zijn of juist weer erg romantisch. De prijzen van de Grandeur boxspring collectie zijn vaak ook erg gunstig.