U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Boxspring Utrecht

Boxspring Utrecht nodig?

Bent u op zoek naar een boxspring Utrecht? Is uw bed toe aan vernieuwing of wilt u van een eenpersoons bed naar een tweepersoons bed? Dan bent u bij boxspring Utrecht aan het juiste adres. In het midden van de driehoek Utrecht, Nijmegen en Den Bosch ligt Geldermalsen. Hier is Slaapspecialist van der Schuit gevestigd. Wij hebben een team vol deskundige vakmensen in dienst die u graag te woord staan in onze winkel. Heeft u een vraag over een artikel dat op onze website staat? Dan kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of via de e-mail uw vraag aan ons stellen.

Boxspring Utrecht betekent jarenlang slaapcomfort

Op zoek naar een slaapspeciaalzaak voor een boxspring Utrecht? Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare winkel in de omgeving van Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben boxsprings, ledikanten, textiel en kussens in ons assortiment. Elk product is in verschillende stijlen te verkrijgen bij ons en dat maakt ons aanbod zo divers dat er altijd iets voor u tussen zit. Wij hebben voor ieder budget een bed en dat laten wij u graag zien. Bij boxspring Utrecht slaagt u gegarandeerd! Door onze jarenlange ervaring in de beddenwereld kunnen wij ervaringen uitwisselen over slaapcomfort en geven wij deskundig advies. Een bed uitkiezen is lastig. Wist u dat u ruim 33% van uw dag op bed doorbrengt? Dat is veel en daarom moet het bed goed zijn. Korte nachten en lange dagen zijn niet lang uit te houden. Zodra u bij ons op een bed komt liggen, kijken onze adviseurs naar uw lighouding. Wij kunnen dan advies geven over passende matrassen en zo kunt u een matras naar wens uitzoeken.

Boxspring Utrecht bij Slaapspecialist van der Schuit!

Al meer dan 15 jaar heeft Frank van der Schuit ervaring in het vak. Wist u dat u alle bedden bij ons online kunt bestellen. Stel eens voor, u komt bij ons in de winkel en u vindt een bed mooi en het ligt meer dan goed. Maar toch twijfelt u over de maat of over de kleur. U kunt dan het bed noteren en later als u zeker van uw zaak bent, het bed via de webshop bestellen. U hoeft niet nog een keer heen en weer te rijden om het bed op maat te bestellen. Wij maken een lijstje met alle maten zoals u hem wenst in de winkel en op basis van die maten kunt u het bed op maat bestellen. Ook met de juiste kleurcode erbij! Als u voor 17:00 uur besteld, kan de volgende dag uw bestelling al in huis zijn. Dit geldt overigens niet op de boxspring Utrecht. Vraag naar de levertijden in de winkel.