Bed online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bed

Bed online kopen

Bent u op zoek naar een comfortabel bed? Dan bent u bij de Slaapspecialisten van der Schuit, aan het goede adres!  In onze ruime showroom, in Geldermalsen, hebben wij een breed assortiment voor u klaar staan. Ons assortiment is erg uitgebreid. Zo hebben wij ook bed bodems, ledikanten en senioren bedden in ons assortiment. Doordat wij alleen met ervaren adviseurs werken, word u ten alle tijden goed geholpen met de keuze voor uw nieuwe bed. 

Bed

Advies voor uw nieuwe bed

Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste manier word geadviseerd. Al onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in de bedden branche. Iedereen is anders, en daarom heeft iedereen een andere keuze in een comfortabel bed.  Al onze bed specialisten hebben een persoonlijk advies op maat voor u. Dit berekenen wij op basis van uw wensen en uw lichaamsbouw. Op basis van metingen kunnen wij u een passend bed adviseren dat exact aansluit op de resultaten van deze persoonlijke metingen. Zo heeft u altijd uw perfecte bed wat zich vormt naar uw lichaam. 

Advies op maat

Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat de meeste klanten gewend zijn. Onze service begint uiteraard bij het eerste contact in de showroom. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat wij u de service aan na de aankoop van een bed. Indien u vragen heeft over uw gekochte bed of misschien bent u toch niet helemaal tevreden dan vragen wij  u om contact met ons op te nemen, Samen gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.  Slaapspecialist van der Schuit is pas tevreden als u dat ook bent. Wij zorgen er ook voor dat de levering van uw bed door vakkundige monteurs word geleverd. Zo word uw bed ook in de gewenste kamer geplaatst en gemonteerd. Heeft u uw oude bed nog in uw woning staan? Wij nemen uw bed graag voor u mee terug. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar. 

De service van Slaapspecialist van der Schuit

Bij ons staat de persoonlijke service voorop. Wij staan graag voor uw klaar in onze slaap speciaalzaak in Geldermalsen. Wij adviseren u om een kijkje te nemen op onze website. Op onze website ziet u in een duidelijk overzicht welke producten wij verkopen. Zo kunt u in onze winkel gelijk uw gewenste matras of bed uitproberen. Onze medewerkers helpen u graag.  Op diverse bedden zit een mooie garantie. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel.