Auping bedden - Slaapspecialist Van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Auping bedden

Auping bedden zijn binnenkort leverbaar bij Slaapspecialist van der Schuit te Geldermalsen.  

Auping bedden

Auping maakt al ruim 130 jaar bedden met veel oog voor kwaliteit, design en comfort. In de voorbije jaren schenkt Auping ook veel aandacht aan de productie en levering van duurzamere bedden. Er licht een ambitie dat elk bed door Auping geproduceerd circulair wordt. Daar stopt het niet, ook de fabriek zelf wordt steeds duurzamer, zo wordt circa 30% van de stroom gegenereerd door zonnepanelen. De bekende bedden van Auping worden geproduceerd in Deventer, daar is bewust voor gekozen zodat de kwaliteit van de bedden nog beter gewaarborgd kan worden. De bedden worden met veel passie en uiteraard met jaren lange expertise voorzien van de beste kwaliteit en ergonomie.

Auping bedden, echte design klassiekers

Al in 1890 werd door Johannes Auping een bed geleverd aan Amsterdams ziekenhuis, dat was ledikant no. 17. De jaren dier daar op volgende zijn er vele bedden gevolgd, de meest bekende daarvan is uiteraard de Auping Auronde. Uiteraard kan de Cleopatra en de Ariadne niet ontbreken in de lijst met populaire design bedden van Auping. De meest nieuwe design bedden van Auping zijn de Essential, Criade en de Original. De laatst genoemde 3 zijn naast de Auronde nog volop leverbaar in talloze verschillende maten en kleuren. Zo kunt u, uw nieuwe Auping bed helemaal zelf samen stellen. 

Auping ledikanten

De ledikanten van Auping zijn over het algemeen strak vormgegeven. Het meest populaire Auping ledikant is wel de Auronde. Ook de ledikanten Essential, Match, Noa en de Original zijn ledikanten die aangeboden worden door Auping. De ledikanten van Auping zijn leverbaar in vele verschillende type vormgeving, kleuren en maten.

Het Auping Auronde bed

Zoals eerder benoemd is de Auping Auronde een designklassieker van formaat! De eerste Auronde kwam begin jaren 70 op de markt en sinds die tijd een ongekend populair bed. De Auronde is vormgegeven door de bekende designer Frans de la Haye. Door de jaren heen zijn er kleine aanpassingen geweest in met name de kleur mogelijkheden, extra tafeltjes en kastjes en verschillende hoogtes. Maar al vanaf het begin is de basis gelijk gebleven, zeer degelijk beukenhout voor een sterke basis, de afgeronde hoeken en de leuke aluminium oogjes aan de zijkant. Het Auping Auronde bed is leverbaar in 3 verschillende hoogtes, 16 kleuren en in een deelbare variant. Uiteraard is het bed ook leverbaar in alle gangbare maten, van 1-persoons tot extra breed en lang. 

Het Auping Original bed 

Het Original bed van Auping is gebaseerd op de eerdere designklassiekere Cleopatra. Door de ranke lijnen past dit bed perfect in een strak en minimalistische slaapkamer. Het Original bed van Auping is leverbaar met 3 verschillende hoofdborden, 3 verschillende lengte maten. De original is te combineren met speciale opzet pootjes, deze kunnen weer in een leuke contra kleur, een leuke twist aan uw Auping Original bed!

Het Auping  Essential bed

Wat een prachtig bed! Naast de geweldige uitstraling van het Essential bed, is het ook nog eens volledig recyclebaar. Het bed heeft een Scandinavische design en heeft al verschillende award `s gewonnen. Het Auping  Essential bed is leverbaar in verschillende trendy kleuren als Bluh, Coral red en Rusty red. Iets rustigere kleuren als wit, grijs of zwart is uiteraard ook mogelijk. Optioneel is de verhogings-set waardoor het Essential het in en uit stappen vergemakkelijkt. Het bed is leverbaar met een hoofdbord (zowel in stof als in lak!) en tafeltjes. Het bed, het hoofdbord, ophoogpoten en de tafeltjes zijn allemaal leverbaar in de verschillende kleuren en kunnen ook nog eens verschillen ten opzichte van elkaar! Wow! Op deze manier maakt u, uw eigen Auping Essential bed helemaal naar uw eigen smaak.

Het Auping Match bed

Een design klassieker in wording!