U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Welke topper past bij mij?

De keuze voor een topper is erg persoonlijk, wilt u liever wat harder of juist wat zachter? Heel goed ventilerend of juist lekker warm? Over het algemeen kunnen we zeggen dat koudschuim toppers wat beter ventileren en ook wat stugger zijn. Ook een pocket topper is iets stugger en ventileert uitstekend. De levensloop van een pocket topper is wat langer ten opzichte van een koudschuim topper. Een latex topper is vaak iets warmer ten opzichte van een koudschuim en pockettopper maar is weer een stuk zachter. Een echte natuur of Talalay latex topper daarentegen ventileert weer erg goed. Een traagschuim topper ventileert niet zo goed, maar vormt wel weer erg goed mee met het lichaam en zorgt voor een goede slaaphouding. Ook bestaan er toppers met een kern van polyether. Polyether is wat voordeliger maar heeft een korte levensloop en ventileert niet goed.  

Is er verschil tussen een topdek matras en een topper? 

Nee, eigenlijk niet. De topper heeft veel verschillende namen. Topdek, overmatras, topping en zelfs toppertje! Uiteindelijk zijn het allemaal verschillende namen voor het zelfde product.  

Bekijk hier ons aanbod in toppers.