Alle Jensen Comfort Toppers online en in de showroom

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Jensen Topper

Jensen

De geschiedenis van Jensen begon in 1947 in Noorwegen. Sindsdien is er veel veranderd, maar het belangrijkste is altijd gebleven; het streven naar een optimaal ligcomfort. Hieruit vloeit de filosofie voort dat u een Jensen bed moet kunnen voelen en zien. In de Jensen collectie is het prachtige Scandinavische design terug te zien. De Jensen bedden worden dan ook nog steeds ontworpen en geproduceerd in Noorwegen. Tegenwoordig is Jensen een van de grootste bed- en matrasfabrikanten in Scandinavië. De geschiedenis van Jensen heeft er toe geleid dat Jensen beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Jensen werkt namelijk vanuit de traditie dat ouders die bij Jensen werken hun kennis en ervaring overdragen aan hun kinderen. Deze medewerkers beschikken over vakkundigheid waar geen machine aan kan tippen. Over het ligcomfort van een Jensen bed kan dus gezegd worden dat dit iets heel speciaals is.

Jensen heeft het officiële milieukeurmerk van Scandinavië ontvangen. Het Nordic Swan ecolabel. Dit waarborgt dat de producten duurzaam zijn, goed voor het milieu en goed voor de gezondheid. Ook dragen de producten het Oeko-Tex-standaard 100 keurmerk. Dit milieukeurmerk waarborgt dat de producten geen allergene of kankerverwekkende stoffen bevatten.

Jensen topper

Jensen toppers geven een geweldig ligcomfort. De toppers van Jensen worden opgebouwd uit de beste materialen waardoor de toppers juist ervoor zorgen dat de contouren van het lichaam nog nauwkeuriger aansluiten op de verschillende zones van het matras. Alle type comfort toppers van Jensen geven u een zacht en aangenaam comfort. Ook zijn de Jensen toppers leverbaar als split-toppers; ideaal voor op een verstelbaar bed.

Type Jensen comfort toppers

Jensen werkt met 5 verschillende type toppers, allemaal met hun eigen specifieke kenmerken. Wat alle toppers van Jensen gemeen hebben is dat zeer zacht zijn en uitstekend ventileren.