Op zoek naar Dommelin textiel?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Dommelin textiel

Dommelin textiel

Dommelin

Dommelin heeft al jarenlange ervaring in het leveren van bedtextiel. Dommelin levert en fabriceert hoogwaardig bed en bad textiel, alle producten worden op kwaliteit geselecteerd. Als u kiest voor Dommelin producten kiest u voor kwaliteit en jarenlang slaap plezier.

Dommelin hoeslakens

Een Dommelin hoeslaken is van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn verschillende typen hoeslakens die van het merk Dommelin gekozen kunnen worden. Zo kan er gekozen worden voor wat warmere Dommelin luxe jersey hoeslakens. Of een van de katoenen varianten Dommelin hoeslakens, zoals de standaard katoen uitvoering, de katoen percal uitvoering en de katoen satijn uitvoering. Van de katoen percal en katoen satijn uitvoering heeft Dommelin ook nog een extra luxe variant, deze hoeslakens zitten in de exclusief collectie en hebben een dubbel aantal draden gebruikt in de weving. Hierdoor zijn deze hoeslakens dikker dan de andere uitvoeringen.

Dommelin dekbedovertrekken

Dommelin heeft vele verschillende dekbedovertrekken. Zo kan er bij elk gekozen hoeslaken van Dommelin gekozen worden voor een dekbedovertrek in een zelfde kleur en kwaliteit als het hoeslaken of bijvoorbeeld in een contrast kleur. Ook kan Dommelin verschillende andere luxe dessins leveren in verschillende kwaliteiten en maten dekbedovertrekken.