Alle Tempur Original matrassen op een rijtje

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • TEMPUR® ORIGINAL MET COOLTOUCH™ MATRASSEN

TEMPUR® ORIGINAL MET COOLTOUCH™ MATRASSEN

Bekijk hier de gehele Tempur Original matrassen lijn

Bezoek onze showroom om de Tempur Original matrassen te testen of bestel ze eenvoudig online! 

Tempur Original matrassen

De Tempur Original matrassen voelen echt aan zoals het de Tempur matrassen in het verleden al deden. Ze geven een wat steviger ligcomfort. Het Tempur materiaal kan als geen ander zich aanpassen aan uw lichaamsbouw, hierdoor krijgt u een perfect ondersteunend matras. Het matras regeert heel nauwkeurig op uw lichaamswarmte en past zich perfect aan, los van uw bouw of gewicht. 

Alle Tempur Original matrassen zijn voorzien van een afritsbare tijk die eenvoudig te wassen zijn. De Tempur Original Elite matras serie zijn daarbij voorzien van QuickRefresh™ hoezen, deze hoezen zijn nog makkelijker te wassen! 

De Tempur Original matrassen serie is opgebouwd uit 3 verschillende type matrassen:

  • De Tempur Original Prima
  • De Tempur Original Supreme
  • De Tempur Original Elite

De Tempur Original Prima matras 

De Tempur Original Prima matras is de eerste in de lijn en is een matras van 19 cm dik. Het Prima matras is de meest stevige uit de gehele Tempur collectie. Het matras is onder meer opgebouwd uit het TEMPUR® materiaal. Het matras ondersteund u uitstekend ondanks zijn hardheid. Door het uitstekende ondersteunen zult u een stuk minder draaien en beter rusten.