Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Tempur kussens

Tempur kussens: alle soorten en maten

​Op zoek naar Tempur kussens? Een hoofdkussen heeft veel invloed op uw nachtrust. Als u geen goed hoofdkussen heeft, dan kan dat ervoor zorgen dat u last krijgt van nekpijn of dat u zich niet uitgerust voelt. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat u goed slaapt. Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden we u een ruime keuze in hoofdkussens. In ons ruime assortiment vindt u een groot aantal hoofdkussens van bekende kwaliteitsmerken. Zo vindt u bij ons onder anders kussens van Silvana, M-Line en Tempur.

Over Tempur

Tempur is een bekende fabrikant van hoogstaande kussens en matrassen. Het ontstaan van Tempur hangt sterk samen met de NASA. In de jaren '70 werd er door de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkeld om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Dit materiaal werd in 1980 door de NASA vrijgegeven voor de commerciële wetenschap. De ontwikkeling van dit materiaal kwam hierdoor in een stroomversnelling. Het materiaal werd op den duur ook geschikt om te verwerken in matrassen en kussens. In 1991 kwamen de eerste producten van Tempur op de markt. Sinds die tijd zijn de producten van Tempur niet meer weg te denken in elke betere beddenzaak. De producten van Tempur zijn vandaag de dag nog onverminderd populair.  ​

Tempur kussens aanschaffen

​Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u alles wat u nodig heeft als het om slapen gaat. We nodigen u van harte uit in onze grote showroom in Geldermalsen om ons aanbod zelf te komen bekijken en, zo u wilt, uit te proberen. U kunt bij ons terecht voor boxsprings, matrassen, ledikanten, bedbodems, bedtextiel en kussens. Het is hierdoor mogelijk om uw complete slaapkamerinrichting bij ons aan te schaffen. 

​Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruime aanbod Tempur kussens? Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. Zij geven u persoonlijk advies en kunnen u precies vertellen welke Tempur kussens wel of niet geschikt zijn voor u. Zij kijken hierbij naar verschillende factoren, zoals uw postuur en uw manier van slapen. Omdat dit bij iedereen anders is, is advies op maat onmisbaar. Dankzij ons persoonlijke advies wordt het heel eenvoudig om het juiste Tempur kussen te kiezen. Zo is een optimale nachtrust gegarandeerd. Om er zeker van te zijn dat u straks heerlijk zult slapen op uw nieuwe kussen, laten we u het nieuwe kussen eerste kosteloos thuis uitproberen. Bevalt het nieuwe kussen u toch niet? Dan kunt u het kussen gewoon omruilen voor een ander kussen. 

Het juiste kussen - dat vindt u bij Slaapspecialist van der Schuit!