Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Tempur kussen

Tempur kussen kopen

Op zoek naar Tempur kussens? Zijn uw hoofdkussens aan vervanging toe? Bent u daarom op zoek naar ​Tempur kussens? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Slaapspecialist van der Schuit heeft als missie elke klant gelukkig te maken of u nou op zoek bent naar Tempur kussens ​of een compleet bedsysteem.

​Tempur kussens bestellen

Wij hebben verschillende Tempur kussens in ons assortiment. Zo is er altijd wel een kussen die aansluit bij uw wensen. Wij hebben verschillende hoofdkussens, maar ook reiskussens die u gemakkelijk kunt meenemen. Op onze website vindt u een overzicht van de kussens van Tempur. Zo kunt u zich vast oriënteren op de mogelijkheden.

Slaapspecialist van der Schuit

​Slaapspecialist van der Schuit is een speciaalzaak op het gebied van slapen en gevestigd in Geldermalsen. Wij zijn centraal gelegen tussen Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort en zijn dan ook een gevestigde naam in de wijde omgeving. ​Wij hebben een grote showroom waar u de bedden en accessoires kunt voelen en proberen. Ook wanneer u op zoek bent naar ​Tempur kussens raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze winkel. Tempur heeft verschillende hoofdkussens en daarom is het verstandig om de verschillende kussens te proberen, voordat u ze aanschaft. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies.

​Service

Wij vinden het leveren van service aan de klant heel belangrijk. Wij willen dan ook graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Ligt het matras toch niet zo lekker als gedacht, of toont het product al snel slijtage? Laat het ons weten! Wij helpen u graag. Wij komen graag samen met u tot een oplossing, wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent! Een tevreden klant brengt ons namelijk meer dan regelmatig adverteren.

Vragen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Slaapspecialist van der Schuit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.  U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze winkel. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend en op vrijdagavond hebben wij koopavond. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.