Tempur boxsprings kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Tempur boxsprings

Tempur boxsprings

Tempur boxspring samenstellen

Bent u op zoek naar een Tempur boxspring? Bent u op zoek naar een nieuwe Tempur boxspring of wilt u meer weten over de voordelen en eigenschappen van Tempur boxsprings? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Een Tempur boxspring koopt u niet iedere dag en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag een Tempur boxspring uit wilt testen in onze winkel. Wij nodigen u graag uit om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor de samenstelling van uw gewenste Tempur boxspring in onze showroom in Geldermalsen. Als u op zoek bent naarTempur boxsprings die aansluiten bij uw wensen bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres.

Tempur boxspring bedden bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaakgevestigd in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Nijmegen en Den Bosch. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u goed adviseren en kunnen wij uw perfect matras en boxspring inmeten. Wij bieden u graag onze jarenlange kennis en vaardigheden aan bij het samenstellen van uw gewenste Tempur boxspring waarmee u een perfect slaapcomfort creëert. Wij bieden u deskundig advies en denken graag met u mee. Aan de hand van uw wensen kunnen wij uw perfecte Tempur boxspring inmeten en samenstellen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende hoofdboorden, stoffen en poten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel. Het Tempur materiaal is een ontwikkeling van NASA en is later door Tempur verder doorontwikkeld tot onder meer matrassen en boxspring bedden. Tempur is dan ook het enige matrassen- en kussenmerk dat erkend is door NASA om de kwaliteit van leven te verbeteren. 

Ervaar de Tempur boxsprings in onze showroom!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van uw gewenste Tempur boxspring? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. Wij staan graag voor u klaar en vertellen u graag meer over de vele voordelen en eigenschappen van een Tempur boxspring.