Tempur bedden kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Tempur bedden

Tempur bedden

Tempur bed kopen

Bent u op zoek naar een Tempur bed? Bent u op zoek naar Tempur bedden waar u jarenlang plezier van zult hebben en u het slaapcomfort zult blijven ervaren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod en bedden merken uitgebreid zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Tempur bedden die aansluiten bij uw wensen. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een Tempur bed bestelt. Onze specialisten denken graag met u mee en gaan met u op zoek naar een perfect samengesteld Tempur bed dat past bij uw gewenste slaapcomfort. De Tempur matrassen worden wereldwijd geroemd om hun uitstekend vormende en druk verlagende eigenschappen. Het Tempur materiaal is een ontwikkeling van NASA en is later door Tempur verder doorontwikkeld tot onder meer matrassen. Tempur is dan ook het enige matrassen- en kussenmerk dat erkend is door NASA om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door een Tempur bed te combineren met een Tempur matras heeft u het beste bed wat u zich maar kunt wensen. 

Tempur bed online te bestellen

Bent u op zoek naar een nieuw bed, boxspring of ledikant? Heeft u veel gehoord over Tempur bedden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring als slaapspecialist weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u dagelijks wakker wordt met een zere nek, rug of als u gewoonweg niet uitgerust wakker wordt. Het kan zijn dat dit te maken heeft met uw matras of met het complete bed. De adviseurs van Slaapspecialist van der Schuit kunnen bij u het perfecte matras inmeten waardoor u verzekerd bent van een goed Tempur bed. Het aanbod van Tempur bedden is bij Slaapspecialist van der Schuit enorm. Wij verkopen niet één merk, maar verschillende bedden merken waardoor wij niet bevooroordeeld zijn. Kom langs in onze ruim opgezette showroom en neem een kijkje bij onze Tempur bedden

Ruim aanbod Tempur bedden in Geldermalsen

Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen. Wij zijn vanuit Utrecht, Nijmegen en Den Bosch goed bereikbaar. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij vandaag de dag een ruim assortiment aanbieden en wij voorzien u graag van professioneel advies. Ons aanbod is groot waardoor er altijd een Tempur bed voor u geschikt is. Zo kunt u kiezen uit een eenpersoonsbed, een twijfelaar, een tweepersoonsbed en een boxspringbed. Slaapspecialist van der Schuit is officieel en erkend dealer van het merk Tempur waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over een groot assortiment. Hierdoor hebben wij alles in huis voor een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens, boxsprings, nachtkastjes en linnenkasten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar de mogelijkheden in onze winkel.

Tempur bed bestellen bij Slaapspecialist van der Schuit

Wilt u meer weten over de voordelen van onze Tempur bedden? Wilt u meer weten over de voordelen die Tempur bedden met zich meebrengen? Of twijfelt u over uw keuze? Onze adviseurs staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wij lopen graag een rondje met u door onze ruim opgezette showroom zodat wij samen met u alle Tempur bedden kunnen bekijken. Het is ook mogelijk om de matrassen te testen. Naast ons aanbod van Tempur bedden vindt u bij ons ook een ruim aanbod van kussens en matrassen van Tempur. Wij zien uw aanvraag voor een bezoekje aan onze showroom graag tegemoet.