Tempur bedden kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Tempur bedden

Tempur bedden

Tempur bed kopen

Bent u op zoek naar een Tempur bed? Bent u op zoek naar Tempur bedden waar u jarenlang plezier van zult hebben en u het slaapcomfort zult blijven ervaren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod en bedden merken uitgebreid zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Tempur bedden die aansluiten bij uw wensen. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een Tempur bed bestelt. Onze specialisten denken graag met u mee en gaan met u op zoek naar een perfect samengesteld Tempur bed dat past bij uw gewenste slaapcomfort. De Tempur matrassen worden wereldwijd geroemd om hun uitstekend vormende en druk verlagende eigenschappen. Het Tempur materiaal is een ontwikkeling van NASA en is later door Tempur verder doorontwikkeld tot onder meer matrassen. Tempur is dan ook het enige matrassen- en kussenmerk dat erkend is door NASA om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door een Tempur bed te combineren met een Tempur matras heeft u het beste bed wat u zich maar kunt wensen. 

Tempur bed online te bestellen

In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod en kennis van Tempur bedden steeds uit kunnen breiden. Wij zijn niet voor niets de slaapspecialist waar u van op aan kunt. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is daardoor goed te bereiken vanuit de regio's Den Bosch, Utrecht en Nijmegen. In onze ruim opgezette showroom kunt u een blik werpen op al onze aangeboden Tempur bedden. De Tempur bedden zijn voorzien van een Tempur matras en als u op zoek bent naar een Tempur boxspring beschikken wij ook over een ruim aanbod Tempur toppers. De Tempur bedden, Tempur toppers en Tempur matrassen kunt u in verschillende maten bestellen. Uiteraard kunt u in onze winkel uw bestelling plaatsen maar daarnaast bieden wij u ook online de mogelijkheid om uw bestelling te plaatsen. Kijk eens rond op deze website en kies de producten die bij u passen. Alles wijst zich vanzelf. 

Tempur bedden van Slaapspecialist van der Schuit

Voor een Tempur bed dat perfect word ingemeten en aansluit bij uw slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres. Wij raden u aan om eerst een kijkje te nemen op deze website en/of om langs te komen in onze showroom in Geldermalsen.