Tempur bedden kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Tempur bedden

Tempur bedden

Tempur bed kopen

Bent u op zoek naar een Tempur bed? Bent u op zoek naar Tempur bedden waar u jarenlang plezier van zult hebben en u het slaapcomfort zult blijven ervaren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod en bedden merken uitgebreid zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Tempur bedden die aansluiten bij uw wensen. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een Tempur bed bestelt. Onze specialisten denken graag met u mee en gaan met u op zoek naar een perfect samengesteld Tempur bed dat past bij uw gewenste slaapcomfort. De Tempur matrassen worden wereldwijd geroemd om hun uitstekend vormende en druk verlagende eigenschappen. Het Tempur materiaal is een ontwikkeling van NASA en is later door Tempur verder doorontwikkeld tot onder meer matrassen. Tempur is dan ook het enige matrassen- en kussenmerk dat erkend is door NASA om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door een Tempur bed te combineren met een Tempur matras heeft u het beste bed wat u zich maar kunt wensen. 

Tempur bed online te bestellen

Bent u op zoek naar een Tempur bed? Bent u op zoek naar meer slaapcomfort en wilt u dat creëren met een Tempur bed? Bij Slaapspecialist van der Schuit beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten Tempur bedden die aansluiten bij uw wensen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Tempur bedden. Tempur heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in slaapcomfort en de oorsprong van deze ervaring ligt met name in de gezondheidszorg. Bent u benieuwd of een Tempur bed iets voor u is? Bent u op zoek naar een bed waar u lang plezier van zult hebben? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en plan direct een afspraak in bij onze vestiging in Geldermalsen. Onze adviseurs en specialisten staan graag voor u klaar en vertellen u graag meer over de vele voordelen van een Tempur bed. Wij zien uw aanvraag voor een rondleiding graag tegemoet. 

Ruim aanbod aan Tempur bedden

Slaapspecialist van der Schuit is officieel en erkend dealer van het merk Tempur. Tempur biedt u niet alleen kussens aan maar u kunt ook bij ons terecht voor matrassen en bedden. In onze showroom in Geldermalsen vindt u een ruime collectie van al onze Tempur bedden en producten. Het Tempur materiaal is een ontwikkeling van NASA. In 1980 mocht Tempur de materialen verder doorontwikkelen tot onder meer matrassen en Tempur bedden. Tempur is dan ook het enige matrassen- en kussenmerk dat erkend is door NASA om de kwaliteit van leven te verbeteren. Tempur doet de belofte de nachtrust van iedereen te verbeteren. Dit doen ze door hun unieke drukverlagende schuim wat is gebaseerd op technologie. De drukverlagende eigenschappen zorgen ervoor dat u lager, dieper en dus beter slaapt! 

Tempur bed bestellen bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak die gevestigd is in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Nijmegen en Den Bosch. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Wij begrijpen dat u niet iedere dag Tempur bedden koop en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag een Tempur bed uit wil testen in onze winkel. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier waardoor u altijd met een goed gevoel de deur uitstapt.