U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Over ons

 

"Het team van slaapspecialist van der Schuit heeft als missie elke klant gelukkig te maken!"

In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem.

Op onze site kunt u vast ons volledige assortiment zien en vervolgens in de showroom daadwerkelijk voelen en proberen!

Tijdens het bezoek aan onze showroom kunt onder het genot van lekkere koffie of thee advies krijgen van een van onze adviseurs, als u liever rustig op uw gemak wilt rond kijken, kan dat natuurlijk ook.  
  

Het assortiment

Wij hebben een breed assortiment samengesteld in bed textiel, bedden, matrassen, boxsprings en kasten. Bij het samenstellen van deze collecties houden wij altijd één ding voor ogen:
Wij willen de klant het beste product binnen de gekozen prijs bieden!
Wij kunnen niet zeggen dat een matras van € 149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt matras van € 1.395,- Wel kunnen wij zeggen dat wij u het beste matras van € 149,- leveren.

 

Onze service

Wij realiseren ons dat onze toekomst afhankelijk is van onze klanten.


Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Service begint uiteraard al bij het eerste contact in de showroom, maar belangrijker is service te bieden na aankoop van een product. Wat als u niet tevreden bent met u aankoop? Wat als het matras toch niet zo lekker ligt als gedacht, of wat als het product al snel slijtage vertoond?
Laat het ons weten! Wij helpen u graag!
Wij komen graag tot een oplossing. Een tevreden klant brengt ons vaak veel meer dan regelmatig te adverteren, zo snijdt het mes aan 2 kanten.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent is een oud gezegde en misschien niet modern genoeg om te uiten, maar bij ons telt het nog steeds!

Onze adviseurs

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het bedden vak. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten, zij vinden het belangrijk u het juiste te adviseren.

Frank van der Schuit

Frank heeft ruim 15 jaar ervaring in het bedden vak. Na bij verschillende organisaties verantwoordelijk te zijn geweest voor de beddenafdeling, is Frank gaan werken voor een beddenfabriek, met als taak verschillende beddenwinkels te bezoeken en deze van advies te voorzien. in 2012 is Frank zijn eigen winkel gestart in Geldermalsen.

"Ik zie het als een uitdaging om voor iedere klant klaar te staan en een goed advies te hebben!"

Het team

Ons team bestaat uit verschillende collega`s. 
Zo worden onze bedden door het professionele Fix Montage, gemonteerd. De vaste monteurs hebben de nodige ervaring en leveren goed en vakkundig werk. Zij helpen u graag met net dat beetje extra zoals het oude bed even op een andere kamer zetten, schroom niet u kunt ze alles vragen.

Ontstaan

Slaapspecialist van der Schuit is in juni 2012 opgericht door Frank van der Schuit. Frank had voor ogen om de beste beddenwinkel in de regio te worden. Hij realiseerde zich dat hij met de combinatie service en de juiste prijsstelling een goede basis kon leggen. Nu een aantal jaren later is het basis principe nog steeds van kracht! 

 

Heden

Nu een aantal jaar later is het team flink uitgebreid. En ook de showroom is flink gewijzigd, deze is met de helft groter geworden zodat we makkelijk u als klant de beste en de laatste type bedden kunnen laten proberen.
Naast de showroom, hebben we er ook flink wat ruimte bij gekregen in onze kantoren. Hierdoor hebben we nu ook de mogelijkheid om ons team de ruimte te geven om de website perfect te ontwikkelen. Ook de planning en de “after sales” goed te regelen.

Toekomst

In de nabije toekomst willen wij graag nog meer groeien, maar niet te vergeten waar we vandaan zijn gekomen.
Klant gerichtheid (de klant op nummer 1!), services (verder gaan als een ander!), zekerheid (onze klanten de best mogelijke oplossing blijven bieden!) en advies (wij geloven nu, en in de toekomst dat wij ons het beste kunnen blijven onderscheiden door u het beste advies te blijven geven).

 

Graag zien wij u in onze showroom en op onze website!   

 

Maak kennis met dé slaapspecialist!

Bent u op zoek naar een slaapspecialist? Bent u op zoek naar meer slaapcomfort en heeft u een nieuw ledikant, boxspring, matras of kussen nodig? Zoekt u dan niet verder. Voor het perfect slaapcomfort waar u naar op zoek bent, bent u bij slaapspecialist, Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u als geen ander van dienst zijn. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende merken en stijlen. U kunt bij Slaapspecialist van der Schuit zelf uw gewenste boxspring samenstellen, zodat u optimaal kunt genieten van heerlijk slaapcomfort in een prachtig bed! Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de samenstelling van uw nieuwe slaapkamer bij een professionele slaapspecialist? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. 

De experts van Slaapspecialist van der Schuit

In de loop van de jaren heeft Slaapspecialist van der Schuit zijn naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden. Door onze centrale ligging zijn wij perfect aan te rijden vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten. Al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier waardoor u altijd met een goed gevoel de deur uitstapt. Het is ons doel om u goed te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe bed, een nieuw matras of bij de aanschaf van een nieuwe linnenkast. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te vinden, of dat nu gaat om een hoeslaken of een compleet beddensysteem. Wij bieden u een gebruiksvriendelijke webwinkel aan waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij ons ruime assortiment. Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Tijdens het bezoek aan onze showroom kunt onder het genot van lekkere koffie of thee advies krijgen van een van onze adviseurs. 

Afspraak maken bij Slaapspecialist van der Schuit?

Bent u benieuwd naar ons aanbod als slaapspecialist of wilt u graag meer informatie over het perfect inmeten van een matras? Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op deze website invullen. Wij zien u graag binnenkort in onze ruim opzette showroom!