Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Over ons

 

"Het team van slaapspecialist van der Schuit heeft als missie elke klant gelukkig te maken!"

In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem.

Op onze site kunt u vast ons volledige assortiment zien en vervolgens in de showroom daadwerkelijk voelen en proberen!

Tijdens het bezoek aan onze showroom kunt onder het genot van lekkere koffie of thee advies krijgen van een van onze adviseurs, als u liever rustig op uw gemak wilt rond kijken, kan dat natuurlijk ook.  
  

Het assortiment

Wij hebben een breed assortiment samengesteld in bed textiel, bedden, matrassen, boxsprings en kasten. Bij het samenstellen van deze collecties houden wij altijd één ding voor ogen:
Wij willen de klant het beste product binnen de gekozen prijs bieden!
Wij kunnen niet zeggen dat een matras van € 149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt matras van € 1.395,- Wel kunnen wij zeggen dat wij u het beste matras van € 149,- leveren.

 

Onze service

Wij realiseren ons dat onze toekomst afhankelijk is van onze klanten.


Wij willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Service begint uiteraard al bij het eerste contact in de showroom, maar belangrijker is service te bieden na aankoop van een product. Wat als u niet tevreden bent met u aankoop? Wat als het matras toch niet zo lekker ligt als gedacht, of wat als het product al snel slijtage vertoond?
Laat het ons weten! Wij helpen u graag!
Wij komen graag tot een oplossing. Een tevreden klant brengt ons vaak veel meer dan regelmatig te adverteren, zo snijdt het mes aan 2 kanten.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent is een oud gezegde en misschien niet modern genoeg om te uiten, maar bij ons telt het nog steeds!

Onze adviseurs

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het bedden vak. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten, zij vinden het belangrijk u het juiste te adviseren.

Frank van der Schuit

Frank heeft ruim 15 jaar ervaring in het bedden vak. Na bij verschillende organisaties verantwoordelijk te zijn geweest voor de beddenafdeling, is Frank gaan werken voor een beddenfabriek, met als taak verschillende beddenwinkels te bezoeken en deze van advies te voorzien. in 2012 is Frank zijn eigen winkel gestart in Geldermalsen.

"Ik zie het als een uitdaging om voor iedere klant klaar te staan en een goed advies te hebben!"

Het team

Ons team bestaat uit verschillende collega`s. 
Zo worden onze bedden door het professionele Fix Montage, gemonteerd. De vaste monteurs hebben de nodige ervaring en leveren goed en vakkundig werk. Zij helpen u graag met net dat beetje extra zoals het oude bed even op een andere kamer zetten, schroom niet u kunt ze alles vragen.

Ontstaan

Slaapspecialist van der Schuit is in juni 2012 opgericht door Frank van der Schuit. Frank had voor ogen om de beste beddenwinkel in de regio te worden. Hij realiseerde zich dat hij met de combinatie service en de juiste prijsstelling een goede basis kon leggen. Nu een aantal jaren later is het basis principe nog steeds van kracht! 

Heden

Nu een aantal jaar later is het team flink uitgebreid. En ook de showroom is flink gewijzigd, deze is met de helft groter geworden zodat we makkelijk u als klant de beste en de laatste type bedden kunnen laten proberen.
Naast de showroom, hebben we er ook flink wat ruimte bij gekregen in onze kantoren. Hierdoor hebben we nu ook de mogelijkheid om ons team de ruimte te geven om de website perfect te ontwikkelen. Ook de planning en de “after sales” goed te regelen.

Toekomst

In de nabije toekomst willen wij graag nog meer groeien, maar niet te vergeten waar we vandaan zijn gekomen.
Klant gerichtheid (de klant op nummer 1!), services (verder gaan als een ander!), zekerheid (onze klanten de best mogelijke oplossing blijven bieden!) en advies (wij geloven nu, en in de toekomst dat wij ons het beste kunnen blijven onderscheiden door u het beste advies te blijven geven).

 

Graag zien wij u in onze showroom en op onze website!