U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Matras

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Matras online kopen

Bent u op zoek naar een fijn matras? Dan bent u bij ons aan het goede adres, Wij zijn, Slaapspecialist van der Schuit. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen maar hebben onze lijnen ook uitgezet naar Den Bosch, Nijmegen en regio Utrecht. Doordat wij flink zijn uitgegroeid hebben wij ook de aller beste adviseurs voor u paraat staan in onze showroom. Als u op zoek bent naar een persoonlijk en fijn matras dan helpen wij u graag verder. Wij hebben diverse merken voor u in ons ruime assortiment. De merken die wij verkopen zijn: Altijd Goed Slapen, Avek, Eastborn, M Line en Perzona. Wij verkopen, zoals u merkt, alleen maar het best van de beste merken. Zo hebben wij ook verschillende maten voor u in de aanbieding. Zo hebben wij eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbeden. 

Koudschuim matras

Onze koudschuim matrassen, ofwel HR schuim matrassen,  zijn goed geventileerde matrassen. Onze matrassen beschikken over een zeer goede veerkracht. Een koudschuim matras heeft een lange levensloop. Koudschuim matrassen danken hun naam aan het maakproces 'cold cure moulding'. Cold cure moulding is schuim dat in niet verwarmde vormmallen gemaakt wordt. Koudschuim matrassen zijn relatief voordeliger. Koudschuim matrassen bieden een goede ondersteuning aan voor lichaam en zijn daarom ook goed vormend. Door deze eigenschappen gecombineerd met de lange levensduur ontstaat, volgens ons een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Pocketveer matrassen

De pocketveer matrassen zijn bij ons zeer geliefd. Wij bieden onze pocketveer matras in vele verschillende soorten en maten aan! Een pocketveer matras is het meest populaire type matras van Nederland. Daarom hebben wij er ook voor gekozen om een ruim assortiment pocketveer matrassen in ons assortiment op  te nemen. Pocketveer matrassen zijn matrassen met een basis van stelen veren in een zakje. Elk los zakje met veer beweegt los van de andere zakjes. Hierdoor kan een pocketveer matras zeer goed mee bewegen met uw lichaam. Een goed pocketveer matras kan wel jaren meegaan.

De service van Slaapspecialist van der Schuit

Wij dragen graag naar onze klanten uit dat onze persoonlijke service bij ons op nummer 1 staan. Slaapspecialist van der Schuit staat graag voor uw klaar in onze slaap speciaal zaak in Geldermalsen. Indien u bij ons een bed heeft gekocht maar het bed is toch niet helemaal naar wens, dan heeft u 60-100 dagen bedenktijd. Daarnaast bieden wij u een garantie aan van 2 jaar tot 10 jaar. Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom en staan u graag te woord. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.