U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Matras Leerdam

Matras Leerdam 

Als u zoek gaat naar een matras in de omgeving van Leerdam, kom dan ook eens langs in Geldermalsen. Leerdam ligt op een kwartiertje van onze showroom vol met goede matrassen. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies bij de aanschaf van uw nieuwe matras. 

Matrassen, wat is goed voor mij ? 

Steeds vaker krijgen wij de vraag van een klant, welk matras past bij mij? Zeer zeker zijn dit ook klanten vanuit de omgeving van Leerdam. Wij helpen u graag deze vraag te beantwoorden. Onze adviseurs vragen aan u wat u belangrijk vind aan uw nieuw matras, vragen of er lichamelijke klachten zijn waar ze rekening mee moeten houden en nog een aantal vragen gerelateerd aan uw slaap. Vervolgens gaan we een aantal matrassen waarvan onze adviseurs vermoeden dat deze goed bij u passen uitproberen. Uiteindelijk komen we bij het matras wat het beste bij past en doe wij u een mooi voorstel voor de matras. 

Matras bezorgen Leerdam  

De door u gekozen matras of matrassen komen wij zonder bijkomende kosten bij leveren en in de door u gewenste kamer plaatsen. Als u zou willen kunnen we zelfs u oude matras mee retour nemen vanuit Leerdam.