U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Matras Kopen Tiel

  Gratis verzending vanaf € 19,-
  Minimaal 2 jaar garantie
  Persoonlijk advies

Matras Tiel aanschaffen 

De slaapspeciaalzaak voor een matras Tiel 

Slaapspecialist van der Schuit is dé slaapspeciaalzaak. Al geruime tijd leveren wij matrassen in Tiel en omgeving. U kunt bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service Steeds meer mensen uit Tiel en omgeving weten onze winkel dan ook te vinden. Slaapspecialist van der Schuit biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, boxsprings, bedbodems, kussens, kasten en bedtextiel. Dit assortiment kunt in vinden op zowel onze website als in onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen en is vanuit Tiel makkelijk te bereiken. Bovendien kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren.

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten en maten matrassen. De kans is dan ook groot dat u bij Slaapspecialist van der Schuit het matras vindt dat u zoekt. Wij zijn dealer van verschillende merken. Zo verkopen we bij Slaapspecialist van der Schuit matrassen van Avek, Eastborn, M-Line, Sealy en Altijd Goed Slapen. U kunt ook bij ons terecht voor boxsprings van Avek, M-Line, Eastborn, Grandeur Collectie en Jensen. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruime keuze aan hoofdkussens, bedbodems, ledikanten, kasten en bedtextiel. Of u nu alleen een hoeslaken nodig heeft of een compleet nieuw bed wilt aanschaffen, bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u wat u nodig heeft. 

​Het kopen van een matras Tiel 

Op onze website staat ons hele assortiment aan matrassen. Maar we kunnen het ons voorstellen dat u onze matrassen graag zelf wilt zien - en uitproberen. U bent daarom van harte welkom in onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Hier kunt u de matrassen op u uw gemak bekijken en testen. Ook kunt u zich laten adviseren door één van onze adviseurs. Zij geven u graag een eerlijk en persoonlijk advies over het matras dat het beste bij u past. Het is bij Slaapspecialist van der Schuit onze uitdaging om u het beste product te bieden. Hierbij is het ons doel om u als klant het beste product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. We hebben ons assortiment daarom samengesteld aan de hand van het principe 'de beste prijs-kwaliteit verhouding'. We kunnen niet zeggen dat een matras Tiel van €149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt matras Tiel van €1349,-. We kunnen wél zeggen dat wij het beste matras Tiel leveren van €149,-.  Niet alleen de beste prijs-kwaliteit verhouding vinden wij belangrijk, ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Deze service houdt in dat we u persoonlijk advies geven over het matras dat het beste bij u past en uw nieuwe matras gratis bij u thuis bezorgen. Maar daar stopt onze service niet. Slaapspecialist van der Schuit biedt ook service ná de aankoop van een product. Het kan namelijk voorkomen dat uw nieuwe bed na een tijdje toch niet zo lekker slaapt als u had gehoopt, of dat een product misschien sneller slijtage vertoont dan verwacht. We willen u graag gelukkig maken als klant, maar ook gelukkig houden. Daarom horen wij het graag van u als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop. Wij zorgen dan voor een oplossing. Vertel het ons dan! Wij zorgen graag voor een oplossing. We doen er alles aan om u als klant een tevreden klanten te laten zijn. Dat is onze missie.  Graag tot ziens bij Slaapspecialist van der Schuit!