U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Matras Culemborg

Bent u op zoek naar een matras in Culemborg? Slaapspecialist Van der Schuit levert ook in Culemborg. Dan geeft Slaapspecialist van der Schuit u graag advies over matrassen. Slaapspecialist van der Schuit is gespecialiseerd in onder ander matrassen, hoofdkussen en ledikanten. Bekijk voor vragen over matras Culemborg.

Assortiment matras Culemborg
Slaapspecialist van der Schuit heeft een groot en ruim aanbod matrassen. U kunt verschillende variaties/creaties matrassen bekijken in onze showroom. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de matrassen te komen testen in de showroom. Onze showroom vindt u aan de Willem de zwijgerweg 14 in Geldermalsen. Als u vragen of opmerkingen heeft over matras Culemborg kunt u ons telefonisch bereiken op 0345-581835.

Openingstijden Slaapspecialist Van der Schuit
U kunt onze boxsprings bekijken op dinsdag t/m donderdag vanaf 10.00-17.00, vrijdag van 10.00-21.00 en zaterdag van 10.00-17.00. Belemmert de afstand u vanuit Culemborg of schikt de openingstijd u niet? U kunt ook vanuit Culemborg ons assortiment bekijken via de website.

Bestel- en leveringsvoorwaarden voor matras Culemborg

Een matras bestellen kunt u via deze website. Bij een bedrag boven de €35,- is de levering van het matras naar Culemborg gratis. Tijdens het bestellen kunt u er voor kiezen om met gelijk te betalen met Ideal of dit later te doen bij de chauffeur. Als de chauffeur het matras bij u levert kunt u bij hem pinnen of contant betalen. De levertijd voor Culemborg is +/- 4 tot 6 weken ( in de vakantie kan dit iets langer zijn). U krijgt bij de levering van het matras een omschrijving met de montagehandleiding en een duidelijke tekening.

Slaapspecialist wenst u vele goede nachtrusten toe.