Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M line
Ervaar M-Line voor ultiem slaapcomfort

Bent u op zoek naar een M Line matras? Heeft u uw oog laten vallen op een M Line bed of wilt u meer weten over de voordelen van een M Line kussen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van het merk M Line. Door de jaren heen heeft dit bekende merk zijn assortiment steeds verder uitgebreid, waardoor ook Slaapspecialist van der Schuit u vandaag de dag een ruim aanbod aan kan bieden in M Line producten. Slaapspecialist van der Schuit beschikt over een ruim opgezette showroom, maar ook over een gebruiksvriendelijke webshop. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in één van onze winkels. Laat u verrassen door het ruime aanbod dat M Line én Slaapspecialist van der Schuit u aanbiedt. Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend bij ons binnen lopen. 
Grootste aanbod aan M-Line producten bij Slaapspecialist van der Schuit

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de beddenbranche. Zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te adviseren. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten, zij vinden het belangrijk om u op de juiste manier te helpen bij het maken van uw keuze. Ons team van specialisten willen graag verder gaan in onze service dan wat onze klanten gewend zijn. Service begint uiteraard al bij het eerste contact in de showroom, maar belangrijker is service te bieden na aankoop van een product. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij uw gewenste M Line matras of bed bij u thuis brengen. Een M Line kussen wordt naar u opgestuurd. Bent u in het bezit van een ledikant of boxspring die u niet meer gaat gebruiken? Dan kunt u deze aan ons mee geven. Wij bieden u meer dan alleen advies, wij bieden u ook de juiste service. Zo worden onze bedden door het professionele Fix Montage, gemonteerd. De vaste monteurs hebben de nodige ervaring en leveren goed en vakkundig werk.
M-Line producten online bestellen

Wilt u meer weten over onze M Line producten? Onze adviseurs denken graag met u mee. Daarnaast kunt u in onze winkel al onze kussens, bedden en matrassen uitproberen. Wij bieden u deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Voor het vinden van de beschikbaar M Line producten bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij zien u graag binnenkort in onze ruim opzette showroom!
Boxspring collectie

Ninety


Fier


Simmer


Noflik