U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M line
Ervaar M-Line voor ultiem slaapcomfort

Bent u op zoek naar een M Line dealer? Bent op zoek naar een beddenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor verschillende M Line producten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van het merk M Line. Door de jaren heen heeft dit bekende merk zijn assortiment steeds verder uitgebreid, waardoor ook Slaapspecialist van der Schuit u vandaag de dag een ruim assortiment M Line producten aan kan bieden. Inmiddels werken wij alweer vele jaren met M Line. De ervaring die wij inmiddels hebben is positief; er worden door M Line kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt. Bent u benieuwd naar de producten die wij aanbieden van het merk M Line? Wij nodigen u graag uit om een kijkje op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. Wij zijn door onze centrale ligging goed te bereiken vanuit verschillende regio's zoals Nijmegen, Tiel en Den Bosch. Kom langs en laat u verrassen door ons ruime assortiment. 
Grootste aanbod aan M-Line producten bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten bedden waar u lang profijt van zult hebben. Het unieke merk M Line heeft in de loop van de jaren zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij u vandaag de dga een groot aanbod aan kunnen bieden van verschillende M Line producten. Denkt u aan kussens, matrassen en toppers. Ons team van experts loopt graag met u een rondje door onze showroom om u meer te vertellen over de producten die wij aanbieden van M Line. Is uw huidige matras aan vervanging toe of bent u op zoek naar een nieuw kussen? Onze deskundige medewerkers kunnen voor u het perfecte matras inmeten en zij vertellen u graag meer over de voordelen van een M line kussen. Doordat iedereen een andere slaaphouding heeft, kunt u kiezen uit diverse matras diktes met verschillende eigenschappen. Daarnaast biedt M Line verschillende kussens aan die geschikt zijn voor verschillende slaaphoudingen. 
M-Line producten online bestellen

Heeft u een M Line boxspring, ledikant, matras of kussen gevonden die u direct wilt bestellen? U kunt uw bestelling doorgeven in onze showroom bij één van onze medewerkers. Kom langs en laat u professioneel adviseren door onze medewerkers. Daarnaast kunt u direct online uw bestelling bij ons plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. 
Boxspring collectie

Ninety


Fier


Simmer


Noflik